• 1380+ solgt

  Elastiske, lock, svarte skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle

  Bekymringer Forsvinner Med Svarte Lock Elastiske Skolisser

  Om du skaffer deg disse svarte lock elastiske skolissene, så er det ingen av dine sneakers i verden som vil gi deg mer fred i sjela enn de skoene som har nettopp disse lissene.

  Først og fremst, disse skolissene er akkurat som alle andre lisser her hos FeetUnique med hensyn til deres sterke høykvalitets friksjon som sørger for at lissene holder seg knyttet. Men disse lissene holder seg ikke bare knyttet - de holder seg bestandig knyttet! I den moderne tiden som vi nå lever i, så skriker verden etter mer SlipOn -sko. Åja, du trodde at folk i fremtiden bare kom til å knytte skoene? Tre på dine sneakers først disse svarte lock elastiske skolissene - og deretter, tre inn i den spennende fremtiden som venter deg.

  Disse svarte lock elastiske skolissene må jo nesten være selve definisjonen på ordet ; Lettvinthet. Disse faste, men også fleksible lissene er enkle å justere og når du låst dem fast - så vil dem heller ikke røre seg av flekken. Disse skolissene er også svarte og vi dermed matche dine sko uansett hvilken farge de har, i tillegg så har de også en stil som gir en perfekt balanse mellom fortid og fremtid.

  Den eneste tingen som kunne gjort disse skolissene enda mer fremtidsaktige, er hvis de var digitale og knyttet seg selv som en slags robot.

  Men sånn seriøst, har du noen gang vært for sent ute til noe? Har du gang måte stoppe opp i en travel hverdag, eller midt under joggeturen for å knytte skoene og deretter miste rytmen og effekt fra treningen? Har du noensinne hatt et par skolisser som ikke bare hadde dårlig kvalitet, men også et kjedelig utseende?

  Nå kan gjøre slutt på dette marerittet.

  Du har kastet bort nok tid med dette. Det er på tide at du får deg et par lisser som du kan stole på, lisser som kan ta vekk disse bekymringene og scenariene. Det er nettopp dette disse svarte lock elastiske skolissene vil kunne gjøre for deg. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-Black
  Bredde: 3 mm