• 40+ solgt

  Refleks, lock. neonoransje skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Elastiske Neonoransje Lock Reflekterende Skolisser Så Blir Skoene Spektakulære

  Med elastiske neonoransje lock reflekterende skolisser, så våkner dine sneakers virkelig til livet. Med disse lissene så vil du tre inn i en helt ny hverdag (bokstavelig talt). Det som før var vanskelig, blir lett. Og ting som før var umulig, blir mulig.

  Hvis du stikker innom en fest med disse lissene på deg og spør folk hvilket år det er, så vil dem tro at du er fra fremtiden. Vær forberedt på at folk kommer til spørre deg om mange råd, fordi alle kommer til å ønske seg den samme stilen som du har. Da kan du bare helt enkelt peke ned på skolissene dine. En utstråling av fremtid, fart og stil vil da klaske til dem i ansiktet og åpne øynene deres - de vil da se at du er en spesiell person som kan lede veien.

  Med sitt geniale klikk-og-dra lukkesystem så får du den perfekte passformen på null komma niks. Disse lissene vil åpne nye dører for deg. Utseendet, fleksibiliteten, refleksen og m.m. forresten, glem dører - disse lissene vil bryte ned store murvegger for deg i livet. 

  Åja, du tror at noe lite ikke kan gjøre en stor forskjell? Vet du hvordan man flytter et fjell? Ved fjerne én stein av gangen. I livet så begynner man på bunnen og jobber seg oppover, med disse lissene så vil du havne på toppen - mye raskere.

  Skolisser er kanskje ikke så store i størrelsen som mye annet i livet, men du verden - for en enorm forskjell dem vil gjøre for deg. Dine sneakers blir forvandlet til høykvalitets SlipOns. Trenger man å si noe mer?

  Elastiske neonoransje lock reflekterende skolisser er midt i blinken for deg som vil mer.
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-NeonOrange
  Bredde: 3 mm