• 70+ solgt

  Elastiske, lock, røde skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Røde Elastiske Lock Skolisser Vil Gjøre Deg Raskere

  Røde elastiske lock skolisser er skapt for føtter og sneakers som får saker og ting unnagjort. Ikke bare halvveis, men fullt ut. Dette er lisser som går hele veien og forbi.

  Ikke noe "vent litt, skal bare...skal bare" her i gården. Nei, ikke noe halvhjertet her - dette er skolisser som handler raskt og fullfører sine oppdrag med stil.

  Skoene din fortjener bedre, hva slags lisser har du - og hva gjør dem for skoene, føttene og livet ditt? For én ting er sikkert, disse skolissene gir en revolusjonerende komfort til menneskeheten som aldri før. Lissene oser også av en stilig retrostil som fort kan resultere i at motemagasiner vi bli stående i lange køer for å intervjue deg.

  Egentlig så burde du bare å begynne å sjekke hvor det neste nærmeste moteshowet er. Fordi så fort disse lissene kommer i posten, så kan du valse rett inn på moteshowet og helt uanstrengt sanke alt som er av premier, sponsoravtaler og motekontrakter. Er du klar for å flytte til Paris og Hollywood for å jobbe som modell?

  Så fort du trer på deg disse lissene på skoene dine, bruk da lock-systemet lissene har - og du har dermed omgjort skoene dine til SlipOns. Rør på tærne dine, det kjennes godt? Perfekt pusterom og sikker passform. Føles det ikke ut som om at du kunne ha løpt et maraton nå med en gang uten oppvarming?

  Dette og mer kan lissene gjøre for deg, men det er bare én måte å finne det ut på. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-Red
  Bredde: 3 mm