• 110+ solgt

  Elastiske, lock, hvite skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Hvite Elastiske Lock Skolisser Gir Deg Godfølelsen

  Skli føttene dine inn i et par sko med hvite elastiske skolisser, da har du så og si selve definisjonen på godfølelsen. Det er ingenting annet man kan sammenligne denne herlige godfølelsen med, ikke bare med hensyn til klær og sko - men i livet generelt.

  Statistisk sett, så leser du om disse skolissene i dette øyeblikk på en smarttelefon - noe alle har i dag. Men du ser ikke mange folk rocker denne retrostilen med disse hvite elastiske lock skolissene.

  Hvorfor? Fordi, ikke alle vet at disse er på markedet igjen. Folk med god stil finner dem først, og du har funnet dem. Så du har god stil. Er du klar for å rocke en ny trend igjen, og vise folk veien?

  Med disse lissene så er det slutt på bortkastet tid i hverdagen. Med det smarte klikk-og-dra systemet, så sikrer du at lissene får en utmerket passform på bare et par sekunder. Ville det ikke vært deilige å slippe og stoppe opp midt under joggeturen for å knyte skolissene og da miste rytmen, eller fra å stoppe opp midt under settet i treningsstudioet og dermed miste effekten fra treningen? 

  Disse lissene vil bli ditt hemmelige våpen i treningsstudioet og på løpebanen. Men de vil ikke være et 'hemmelig' våpen lenge, men kun våpen. For du kan være sikker på at dine stadige økende og sterke resultater på treningene vil bli lagt merke til. 

  Så når vi sier her at disse hvite elastiske lock skolissene vil gi deg gødfølelsen ,samt en tett og god passform med skoene - da mener vi ikke bare at disse skolissene kun vil holde dine føtter på plass. Vi snakker om et bedre liv og en godfølelse på absolutt alle områder, jordkloden må rett og slett spinne raskere rundt for å kunne holde følge med deg.


  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-White
  Bredde: 3 mm