• 210+ solgt

  Striper, Lock, marineblå skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Lock Marineblåe Skolisser Aktiverer Ditt Grenseløse Potensial

  Du vil kjenne forskjellen med én gang du har tredd på dine sneakers disse elastiske lock marineblåe skolissene. Disse lissene vil gi deg mer fleksibilitet, uten at føttene dine vil skli frem og tilbake inne i skoene. Hvordan er dette mulig? Fordi, disse lissene transformerer skoene om til SlipOns. Rett og slett.

  Velkommen til fremtiden.

  Våre moderne, avanserte og høykvalitets skolisser har blitt laget med et genialt klikk-og-dra lukkesystem. Dette sørger for en rask og enkel knyting av dine sneakers, i tillegg så har disse lissene en strålende mengde med friksjon som gjør at dem holder seg helt perfekt knyttet så lenge du måtte ønske det. Og ikke bare det, disse lissene vil også gi deg en fantastisk komfortabel passform som du garantert vil legge merke til. Disse enestående skolissene er faktisk så fantastiske at de har blitt nevnt i takketaler fra medaljevinnere i både OL og VM.

  Og så må vi jo bare snakke om denne flotte fargen - marineblått. Dette er vel verdens mest allsidige farge. Faktisk er den enda mer allsidig enn både svartfargen og hvitfargen. Aldri noensinne så har marineblått blitt stemplet som en upassende farge - uansett hvilket arrangement du er på, denne allsidige fargen er alltid fantastisk, alltid passende. 

  Så med disse lissene så blir du ikke bare toppatleten i treningsstudioet, du vil også bli den mest klassiske også - med den beste stilen. Dette er skolissene som faktisk sikre deg skikkelig attraktive sponsoravtaler.

  Det er jo bare å se på faktaene - dem vil se helt strålende ut på føttene dine samtidig som dem også vil gi deg en helt enestående komfort. Dette er skolisser som faktisk vil gjøre deg til en bedre atlet. Med disse lissene så kommer du til å beholde skoene på føttene lengre enn hva som er strengt tatt nødvendig i løpet av en dag - det er nemlig såpass fantastiske skolisser vi snakker om her.   

  Elastiske lock marineblåe skolisser kommer til å aktivere ditt grenseløse potensial - og du er ikke mange klikk unna før du har dem tredd på dine egne sneakers...
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-NavyBlueStripes
  Bredde: 3 mm