• 30+ solgt

  Elastiske, lock, svarte og røde lisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Sneakers Blir Umiddelbart Tøffere Med Elastiske Lock Skolisser I Svart -Og Rødt

  Hvis du trer på dine sneakers disse elastiske lock skolissene i svart -og rødt, så vil du se ut som kollegaen til Superman.

  Hva gjør dem så spesielle? Ser dem ut som noe en superhelt ville ha brukt på sine sneakers? Absolutt. Og vi er ganske sikre på du allerede er en superhelt som nå er her for å finne det siste lille ekstra som skal forandre livet ditt - til det bedre. Dette er nettopp noe disse skolissene kan gjøre for deg. Når du går til postkassen din og åpner konvolutten - ja, kjenner du den duften av nye skolisser? Vet du hva det lukter av? Ubegrensede muligheter. 

  Du må være fokusert, folk kommer til å beundre disse skolissene 24/7 - og det vil være en liten utfordring å ikke bli revet med selv. Fordi dette er virkelig enestående skolisser. Men behold ditt fokus, disse lissene er nemlig i ferd med å gi deg nye superkrefter.

  Disse skolissene er utstyrt med et genialt klikk-og-dra lukkesystem. Lissene er langt foran sin tid i både teknologi og kvalitet. Balanse, fleksibilitet, friksjon, sikkerheten, utseendet - ja, disse lissene har alt. De vil rett og slett gjøre deg til en bedre atlet. Med disse lissene så er det slutt på å stoppe opp midt under settet i treningsstudioet for å justere på skolissene, eller mens du er på løpebanen og dermed kanskje går glipp av en veldig god løpetid som kunne ha blitt en ny personlig rekord. Tenk på hvor mye mer tid du vil vinne med disse lissene - og på hvor mye mer effektive treninger du vil få? Disse skolissene er oppskriften på bedre resultater og nye personlige rekorder.

  Så ikke vil det bare se ut som om at du er sterkere eller raskere med disse skolissene, du vil faktisk bli det også...

  Elastiske lock skolisser i svart -og rødt er klare for å gjøre deg til den superhelten som du ble født til å være - så, er du klar for det?
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-RedBlack
  Bredde: 3 mm