• Flate skolisser av lær

  Flate Skolisser Laget Fra Lær Eksisterer Fordi Vanlig Er Kjedelig.

  Flate skolisser laget fra lær er ment for planetens aller mest modige par med sneakers. Det eneste som kan toppe disse lissene mht. å være mer enda mer unike og inspirerende, må være hvis det er noen romvesener der ute med et lisspar fra et materiale som vi mennesker enda ikke har oppdaget. Så derfor kan vi trygt konstatere at her på jorda, så er disse lissene så kule som det overhodet går an å få blitt. Trer du på deg disse skolissene her, så vil det føles ut som om du har ankommet vår jordklode med et romskip fra en annen planet - for å vise hele menneskeheten hva som vikelig er episke skolisser og fottøy. Det kan derfor fort hende at du blir kronet som jordens konge - i alle fall skolissenes konge.

  360+ solgte produkter
  360+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  110+ solgte produkter
  110+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  120+ solgte produkter
  120+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  120+ solgte produkter
  120+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  270+ solgte produkter
  270+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Godt Å Vite Om Flate Lærskolisser

  - Bredde: 0.63 cm
  - Strålende lisser til sneakers
  - Laget fra kunstlær
  - Holdbarhet: 7/10
  - Strekkbarhet: 4%
  - Tilgjengelige i 2 ulike lengder: 111.76 cm og 129.54 cm


  Gammeldags Skolisser = Gamle Sko

  Her hos FeetUnique så tror vi ikke at noen av våre produkter er "bare et par skolisser." Den enorme forskjellen som høykvalitets skolisser kan gjøre for din komfort og stil samt hvilke livsforvandlende dører de kan åpne - er noe man ikke burde ignorere. Vær så snill å ikke misforstå oss her nå... Men flate skolisser laget fra lær får alle andre skolisser til å virke kjedelige og gamle når man sammenligner dem. Så fort du har tredd flate lærskolisser innpå dine sneakers, så vil andre lisser bare gjøre deg søvnig. 


  Flate Lærskolisser Gjør Dine Sneakers Langt Mer Interessante

  Hvis du er interessert i erstatte dine nåværende skolisser, så vil seriøst et hvilket som helst par her hos FeetUnique være en enorm oppgradering. Men det er noe spesielt med flate lærskolisser, ikke bare har de den førsteklasses toppkvaliteten som vi er kjent for, flate lærskolisser tar også din stil og tilføyer den "super" - slik at du rett og slett får en superstil. Skolissene har en holdbarhet, strekkbarhet og komfort som ikke vil skuffe deg. Men de kan gjøre andre folk skuffet...Over sine egne kjedelige skolisser - som ikke er flate og laget fra lær.  


  Variert utvalg - Samme Høye Kvalitet

  Det er mange godbiter å velge mellom fra vår kolleksjon med flate lærskolisser - helt på toppen finner du lisser belagt med gull og sølv. Vi har også lisser i litt mer "tradisjonelle" farger som rødt, svart og hvitt (Forresten, når vi skrev ordet tradisjonell - så mente vi kun mht. til fargene på skolissene og ingenting annet). De er så elegante og moderne som lisser kan få blitt. Et fancy ord som beskriver disse lissene svært godt er; futuristiske, for det er dem - uten tvil. Velg fargen som passer best sammen med dine sneakers, og gjør det nå. Verden har ventet lenge nok nå. Verden trenger å se deg i disse skolissene. 


  Ikke Ekte Lær, Men Ekte Miljøvennlighet

  Våre lisser er ikke laget fra ekte lær, derfor kan også dyrevenner nyte disse skolissene med god samvittighet. Men disse lissene har ikke bare latt en ku leve en dag lengre, våre skolisser har også bestått OEKO-TEX® STANDARD 100 -testen og holder dermed denne svært miljøvennlige sertifikasjonen. Dette betyr at hele produksjonsprosessen fra begynnelse til slutt har foregått på den absolutt mest grønne miljøvennlige måten som overhodet går an. (Disse lissene er såpass miljøvennlige at det er helt sikkert flere kyr der ute som har dem tredd innpå sine sko).


  Skolisser Man Blir Helt Begeistret Av

  Også vi er begeistret på dine veier. Ikke bare er dette skolisser med førsteklasses toppkvalitet, men de kommer også til en rimelig pris. Dette er såpass enestående skolisser at selve skoene vil havne i skyggen av dem - lissene har også en enormt god holdbarhet som vil overgå skoene. Som toppen av kransekaka så går heller aldri vår returrett ut på datoen. Fargene på våre flate lærskolisser er svært allsidige, dermed kan du fint flytte dem over på et nytt skopar - eller eventuelt kjøpe flere ulike lissepar og blande dem sammen til din egen fine skreddersydde kombinasjon. Her er det mange muligheter, bare din egen fantasi kan sette grensene. Med disse flate lærskolissene så vil du glede deg til å ta på skoene - hver eneste gang.


  Med Flate Lærskolisser, Så Har Du Skutt Gullfuglen

  Dette er lisser for den nye generasjonen. Flate skolisser laget fra lær vil ta det naturlige og transformere det til, ja rett og slett det overnaturlige. Gjør deg klar til å kjenne på et helt nytt nivå av toppkvalitet. Når du trer disse lissene innpå dine sneakers, så vil det føles ut som om du blir slått til ridder, får prinsessen samt halve kongeriket, vinner i lotto og får flate lærskolisser.  Best av alt, det sistenevnte er ikke bare en følelse - det er hva du faktisk får her!