• Mønstrede skolisser

  Mønstrede skolisser er for virkelig unike føtter

  Vi tror at et par med skolisser er en av de mest undervurderte måten du kan bruke mote for å uttrykke deg selv på. De kaller det runway, og likevel er ikke skolisser med! Siden du er her, kan vi allerede se at du er vår type skolissekjøper. En som setter pris på det morsomme og uvanlige, det søte og det kreative. Det eneste spørsmålet som gjenstår er: Hvilket par skal du gå for og kan vi være bestevenner?

  220+ solgte produkter
  220+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  Lengre for boots »
  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  Lengre for boots »
  par par par
  50+ solgte produkter
  50+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  70+ solgte produkter
  70+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Spesifikasjonene for mønstrede skolisser

  - Bredde: 4/10 inch
  - Materiale: Polyester, vevet i et sterkt mønster for uovertruffen holdbarhet
  - Passer til: Alle typer sko, uten unntak!
  - Stretch: 7 %
  - Holdbarhet: 9/10
  - 9 lengder tilgjengelig: 28", 35", 44", 51", 60", 70", 80", 100", 120"

  Skolisser som skiller seg ut

  Våre mønstrede skolisser vil aldri flises opp eller falme. Dermed er de utmerkede erstatningslisser. Men la oss være ærlige. Dette handler vel mer om kjedelige lisser? Du har et par sko med så mye potensiale, og likevel kommer de med kjedelige skolisser. Få skoene dine til å skinne med nye skolisser, ikke de billige, fargeløse skolissene uten personlighet som kom med skoene.

  Motetilbehøret du ønsker deg

  Den høye friksjonen på alle våre skolisser betyr at de aldri vil løsne, og disse mønstrede skolissene kommer også i flere forskjellige lengder. De er tøyelige, og holdbare. Dermed kan du føle deg trygg uansett hvilket terreng du tar med deg skoene dine ut i. Dersom du er selvsikker nok til å gå med skolisser som virkelig synes, ønsker vi å tilby deg en kvalitet du kan stole på.

  Populær blant samlere

  Dersom vennegruppen din ikke har den ene personen som alltid stiller med nye skolisser, bør du bli den vennen. Vi har et stort utvalg av stiler, temaer og fargekombinasjoner som gjør at du kan blande akkurat som du vil. Har du røde sko? Hvorfor ikke prøve skolissene med marihøner på? Har du hvite sneakers og skal på rockekonsert? Vi har skolisser med svare og røde hodeskaller på. Du vil antagelig komme til å ønske deg et skap fullt av skolisser.

  Stort utvalg av design

  Vårt store team av forskere, vitenskapsmenn og andre med flotte titler sjekker jevnlig trendene, mønstrene og interessene til vårt globale samfunn, slik at vi kan skape et utvalg som passer til alle ønsker, moteretninger og hobbyer. Dersom du ikke finner lissene som vil passe perfekt for deg, så gi oss beskjed. Mens du venter på svar fra oss, kan du finne en annen favoritt.

  Flotte gaver

  Vi vedder på at du aldri før har tenkt at skolisser kan være den perfekte gave til alle som elsker sneakers. Enten de liker morsomme, kule, søte eller sofistikerte lisser så har vi skolissene som passer deres personlighet. Våre mønstrede skolisser er også sertifisert etter OEKO-TEX® STANDARD 100, som betyr at de også er miljøvennlige.

  Beste kvalitet, pris og returpolicy

  Våre mønstrede skolisser varer bokstavelig talt for alltid. De er av høy kvalitet og svært holdbare, og det er derfor returpolicyen ikke utløper. Vi er sikre på at det kreves en hel hær for å skille deg og disse skolissene. Prisen ligger under 50 kr og med gratis frakt er dette en uslåelig handel.