Spiral skolisser

Spiralformede skolisser er herlig beleilige

Boi-oi-oi-oing! Det er alt som skal til for å snøre dem, minus lyden! De er enkle og morsomme å snøre, og holder seg slik. Spiralformede skolisser er akkurat det du har ventet på, og er en trygg og enkel måte å snøre skoene raskt og enkelt. Skolisser som ikke skal knytes har aldri sett mer fantastiske ut. De har en klassisk look, men siden du vil være den eneste med spiralformede lisser vil de se helt nye ut. Siden du handler fra FeetUnique vil de faktisk se nye ut for bestandig, både på grunn av holdbarheten og fordi de alltid vil være moteriktige.

280+ solgte produkter
280+ solgt

Lengde (cm):

par par par
190+ solgte produkter
190+ solgt

Lengde (cm):

par par par
150+ solgte produkter
150+ solgt

Lengde (cm):

par par par
90+ solgte produkter
90+ solgt

Lengde (cm):

par par par

Lengde (cm):

par par par
60+ solgte produkter
60+ solgt

Lengde (cm):

par par par

Lengde (cm):

par par par

Lengde (cm):

par par par

Andre kategorier

Klare til å være dine nye skolisser

Spiralformede skolisser gjør at skoene øyeblikkelig blir lette å ta på. Du vil egentlig ende opp med å undre deg over at du noen gang måtte knyte skolissene dine. Alt du trenger å gjøre er å fjerne de gamle skolissene, og le høyt mens du kaster dem i søpla. Deretter snører du skoene dine med dine nye spiralformede skolisser. Skoen din går rett på og det er bare å dra litt i skolissene for å sørge for at de sitter tett og sikkert. De har en flott farge, er av høy kvalitet og har kulere design enn noen andre lisser du har sett.

En korketrekker med fokus på komfort

Disse spiralformede skolissene er ikke bare hendige når du går ut av døren. Vi har også sørget for at fleksibiliteten og elastisiteten til skolissene er på topp selv når du gir føttene dine rom til å puste. Skolissene justeres ved å dra litt i dem, og siden de ikke løsner trenger du aldri mer å være i den situasjonen at folk må vente på deg mens du nok en gang knyter lissene dine. Med disse spiralformede skolissene er du ute av døren før noen andre.

Lisser som aldri løsner eller er uønskede

Du knyter faktisk ikke disse lissene du bare strammer dem, og det betyr at de ikke kan løsne. Er du lei av å knyte sko? Nå kan du pensjonere deg. Spiralformede skolisser redder dagen. Ikke bare løsner de aldri, men du kan la foten skli inn og ut av skoen. Fargen vil ikke falme og du trenger ikke å kjøpe flere skolisser fra oss med mindre du blir så forelsket at du må ha nye skolisser til alle dine sko.

Du trenger (nesten) ikke bøye deg lenger

En av de mest tiltrekkende sidene ved spiralformede skolisser er at du aldri mer trenger å bøy deg ned for å knyte skolisser. Dette er gode nyheter for folk som av en eller annen grunn har problemer med å bøye seg eller med å knyte.

Uansett farge er de alle “grønne"

Alle våre skolisser er sertifiserte gjennom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dette er en bransjestandard relatert til miljøvennlig produksjon av tekstiler, og den sørger for at kundene vet at de ikke kjøper noe som er skadelig for planeten vår. Hos FeetUnique er vi veldig stolte av dette, og at skolissene du handler hos oss vil vare for alltid!