• Skolisser (Uten Knyting) For Pensko

  Opplev forskjellen som lisser uten knyting gjør for dine pensko.

  Du har sikkert sett et par slip-on sneakers, og du kjenner nok også til mokasiner. Men her hos FeetUnique liker vi å skape noe helt unikt som du aldri har sett før. Vi lager fottøy som andre aldri hadde trodd var mulig. Lisser uten knyting for pensko kan f.eks. brukes oppi et par fine skinnsko, dermed vil du se helt fantastisk ut - uten å måtte stadig bøye deg ned for å knyte eller løsne på skolissene. Velkommen til fremtiden.


  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier


  Skinnsko forvandles til slip-ons.

  Konseptet er lett, og selve utførelsen som skal til? Ja, den er faktisk t.o.m. enda lettere. Du skal bare fjerne de enkle stofflissene du fikk med på kjøpet av skoene. Hvis lissene enda ikke er slitte eller falmet, kan du være sikker på at dette ligger i fremtiden. Når dette er gjort, da er neste trinn at du trer innpå dine nye silikonlisser. Begge ender av disse skolissene har en slags tupp/knute som gjør at de holder seg på sin riktige plass og gir riktig mengde med ventilasjon. Selve lisseprosjektet er over på null komma niks - og når du er ferdig, trenger du aldri mer å stresse med skolisser igjen.


  Universal passform og deilig daglig komfort.

  Er du klar for å bare rusle helt automatisk ut av døren, uten å ofre en tanke på fottøyet? Disse skolissene passer til alle slags sko der ute. Lissene tilbyr den absolutt perfekte blandingen, på alle områder. Rett og slett en utmerket kombinasjon av å være stramme og gode, samt løse og ledige. Dermed får både komfort og selvtillit en god boost når du holder på å gjøre deg klar for jobb, skole, date eller fest. Dette er også hele poenget med mote. Akkurat som at samme ponget med skolisser uten knyting er å levere varene når penskoene er på - hver gang.


  Allsidige farger - klar for enhver anledning.

  Skinnsko går ypperlig sammen med finstasen. Fargen på skolissene er også viktig. Her hos FeetUnique har vi mange enestående skolisser - noe for enhver anledning. Det skal definitivt ikke være noe å si på utseendet eller kvaliteten på våre lisser. Høres ikke skolisser uten knyting til pensko ut som en fantastisk ting? De venter på deg her! Fås i hvitt, svart og brunt. Dette er allsidige farger som går godt sammen med alt og har mye å by på.


  Gratis levering & 100% Garanti - du betaler heller ingenting for returnering!   

  Vi har en såpass god tro på våre skolisser at den nesten ikke kan beskrives. Hele selskapet vårt er bygget på å levere unike, rimelige og enestående skolisser til folk fra hele verden - det er dette FeetUnique alltid streber etter. Vi tar ikke betaling for frakt, og vi krever heller ikke at du retunerer lissene. Hvis du skulle være misfornøyd med våre skolisser, så gir vi deg en refusjon + at du kan beholde skolissene. Vi er sikre på at våre skolisser uten knyting for pensko vil være bedre en de standard fabrikklagde lissene som medfølger når du kjøper sko, nettopp fordi at FeetUnique er et merke som bryr seg om skolisser - og bruker markedets beste råvarer.  


  Alle skolisser fra FeetUnique er miljøvennlige.

  Noen folk søker bevisst etter produkter som holder sertifiseringen; STANDARD 100 fra OEKO-TEX®. Produkter med denne sertifiseringen har blitt produsert ved å bruke de mest miljøvennlige metodene som eksisterer i dag. Og alle skolisser du finner her hos FeetUnique, er sertifisert fra OEKO-TEX®.  Dermed kan du være sikker på at du i alle fall gjør moder jord en tjeneste når du handler her hos oss. Og du vil definitivt bli positivt overrasket når dine pensko får disse enestående skolissene tredd på seg. Følelsen av pensko som har blitt forvandlet til slip-ons, er bare helt magisk!