• Hvite skolisser uten knyting for pensko

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Hvite skolisser uten knyting forvandler dine pensko om til perfekte slip-ons.

  Med hvite skolisser uten knyting for pensko, kan du nyte en enklere hverdag bare ved å skli føttene rett inn i dine beste sko - og komme deg rett ut av døren på dagens eventyr. Så det gamle ordtaket at man "må lide for skjønnheten", avkreftes herved av disse svært brukervennlige silikonlissene. Velkommen til fremtiden! Slutt å kast bort din verdifulle tid på å løsne og knyte skolisser - skaff deg innovative skolisser her hos FeetUnique. 


  Skinnsko slip-ons er slettes ikke feil.

  Når din pakke med skolisser ankommer i posten, vil du se så fort du åpner den, at det ligger 6 silikonskolisser på innsiden. Disse skal bare helt enkelt tres igjennom skoenes lissehull - og så er du klar! Silikonlisser har blitt designet på slik måte at du ikke trenger å stramme hardt, eller sette på en lock. Så fort disse hvite "No-Tie" skolissene er på sin rett plass i penskoene dine, så vil du aldri mer måtte knyte og løsne på skolisser noensinne igjen.


  Høytytende skolisser som vil optmalisere din komfort.

  Du kan være 100% sikker på at du ikke vil angre på dine "No-Tie" silikonlisser, disse åpner nemlig døren til et enda høyere nivå mht. ytelse og komfort. Elastisiteten på lissene treffer virkelig den magiske grensen. Derfor vil det bli en fryd hver eneste gang du skal labbe rundt i penskoene - ja, det er faktisk såpass gode skolisser vi snakker om her! Passformen du får med våre skolisser, vil overgå din fantasi - og de er designet til å kunne passe absolutt alle pensko på markedet.   


  Lisser for alle slags pensko og anledninger.

  Det er flaut når skolisser løsner og du får feil oppmerksomhet fra folk om at de må knytes igjen - men dette trenger du aldri mer å bekymre deg over, med våre "No-Tie" silikonlisser uten knyting. Hvite skolisser er jo i seg selv en svært universal farge på skolisser, de matcher perfekt sammen med det meste som er - enten det er hvitt, svart eller annen farge.


  Veldig slitesterke - rengjøres raskt og enkelt.

  Hvitfargen er jo ikke akkurat verdens mest lette farge å holde ren fra skitt og støv. Men heldigvis kan du takket være silikonen på disse lissene, ha skinnende hvite skolisser på null komma niks. Alt som trengs, er å tørke over lissene med en fuktig vaskeklut. Voilà! Så har du rene pene skolisser (som forøvrig vil ha en lenger levetid enn både nåværende og neste skopar). Garantert! Selv markedets beste skinnsko av høyeste kvalitet, vil ikke kunne overgå våre skolisser i levetid. Rett og slett utrolig slitesterke! Og skulle dem bli fulle av skitt og støv? Ingen problem, på bare et lite øyeblikk vil de kunne rengjøres og se nye ut.


  Vi har 100% Garanti på alle våre skolisser.

  Vi er sikre på at du kommer til å digge våre skolisser uten knyting til dine pensko - vi er seriøst skikkelig gira på dine vegne. Men, hvis du skulle misførnøyd for en eller annen grunn - så gir vi deg 100% refusjon. Du kan t.o.m. få beholde lissene. Oh yeah, vi har gode priser, toppklasses kvalitet og de beste vilkår & betingelser. Så hvis du er på jakt etter "No-Tie" skolisser i en herlig hvitfarge slik at du kan forvandle dine pensko til slip-ons, da har du kommet til rett plass! Dette er lisser som tar dine skinnsko til nye høyder, uten tvil. 

  Skriv omtale