• Feetunique


  Hvor alt startet

  Langt oppe i nord, i et lite hjørne av Europa ligger et land som har blitt kåret til verdens lykkeligste. Det er berømt for sitt kongedømme og for å være stedet der LEGO® kommer fra. Dette lille landet heter Danmark og det er her reisen vår begynte.


  Ideen vår

  I 2012 ønsket de to barndomsvennene Claus og Christian å erobre verden. Vi hadde en drøm om å starte et eget selskap. Vi visste at vi ville selge noe som var relatert til klær, da vi alltid har lett etter unike plagg til oss selv. Men, vi hadde ingen ide om hva vi skulle selge. Vi diskuterte i ukesvis og skannet markedet for noe der varene som ble tilbudt ikke var gode nok. En dag fikk vi plutselig de som vi mente var den perfekte ide: Skolisser! Selvfølgelig!


  Å klatre opp fjellet

  Vi boblet begge over av spenning, og begynte med en gang å planlegge alle detaljene rundt prosjektet (du kan trygt si at vi hadde for mange "fantastiske ideer" og at vi skar bort alt til vi satt igjen med det viktigste). Våre foreldre trodde vi var gale, noe de antagelig hadde rett i. Det samme trodde alle våre venner. Kommentarer som "ingen kjøper skolisser", "Dere kan ikke selge det", "Det er ikke noe penger i det" og "Jeg synes virkelig dere burde holde dere til jobben deres" var vanlige. Noen ganger begynte de til og med å le når de hørte om ideen vår. Det var ikke lett å høre på alt dette, men siden vi allerede hadde bestemt oss gjorde dette oss enda mer bestemt på å lykkes. Vi startet opp, og vi må innrømme at det var tøft. Vi solgte nesten ingenting og det var oppoverbakke hele veien. Vi vokste imidlertid for hvert år og i våre øyne var det en maraton og ikke et hurtigløp.


  5 år og vi vokser fremdeles

  Fem år senere selger vi skolissene våre på nettet i åtte land og flere kommer til! For øyeblikket selger vi skolisser i USA, Danmark, Frankrike, Sverige, Spania, Nederland, Italia og Storbritannia.


  Visjonen vår

  Helt fra begynnelsen av var vi fast bestemt på å ikke bare bli nok en middels leverandør av skolisser som bare var ute etter å tjene raske penger (for å være ærlig er det lett å si dette for det virket ikke som et produkt vi noen gang kunne tjene raske penger på). Visjonen vår har alltid vært å levere mer verdi enn kundene våre forventet. Å finne skolisser med høyest mulig kvalitet til den beste prisen og et skyhøyt servicenivå. Vi ønsker å sørge for at hver eneste kunde er 100 % fornøyd og vi ønsker å løse ethvert problem uansett hva det er. Etter vår enkle mening er det ingen god grunn til å ikke gjøre et kjøp av skolisser så hyggelig som mulig, selv om produktet "bare er skolisser".


  Våre ansatte

  Våre utviklere:                Kundeservice:

  Alex, Guntis                       Tanika