• Spørsmål og svar

  Må jeg betale for frakt?

  Nei, vi har alltid gratis frakt på alt du bestiller hos oss. Dersom du ønsker å motta varene dine raskere (innen 2-4 virkedager) er fraktkostnaden 25 NOK

  Dersom du velger gratis frakt vil ordren din bli levert innen 6-9 virkedager.

  Når blir ordren min sendt?

  Ordren din blir sendt samme dag som du bestiller, eller senest dagen etter. (Ikke helger og offentlige helligdager). For å holde fraktkostnadene nede blir bestillingen din sendt som brevpost.  Dersom du ikke har mottatt bestillingen din innen forventet leveringstid, ber vi deg kontakte vår kundeservice på support@feetunique.net.


  Åpent kjøp i 30 dager!

  Vi har utvidet våre retningslinjer for retur. Dette betyr at du har mange dager på deg til å vurdere om skolissene er noe for deg (Vi er dog sikre på at de er det :-)) Du kan alltid returnere varene du har bestilt innen 30 dager (uavhengig av hvilken tilstand emballasjen befinner seg i), og vi vil refundere pengene uten å stille spørsmål. Husk å legge med en beskjed om hva du vil vi skal gjøre (pengene tilbake, bytte til andre skolisser etc.).


  Jeg mangler en vare eller det er en feil 

  Dersom du ikke er fornøyd med varen du har mottatt, eller det er noe som mangler på ordren din,  kan du kontakte oss på support@feetunique.net. Vi vil alltid finne en løsning du blir fornøyd med.


  Jeg ønsker å returnere et produkt

  Vår side <returner skolisser> inneholder all informasjonen du trenger for å returnere et produkt.


  Er det trygt å bestille på nettet hos feetuniqueshop.com?

  Vi bruker en sikker SSL forbindelse og all informasjon du sender blir kryptert. Det er derfor ingen risiko knyttet til å handle på nettsiden vår. Din informasjon blir heller ikke gitt videre til en tredjepart.


  Hvilke kort kan jeg betale med?

  Du kan betale med Visa, MasterCard, Discover eller American Express.


  Selger dere engros?

  Ja, det gjør vi. Kontakt vår kundeservice på support@feetunique.net for priser.

  Vi trenger følgende informasjon fra deg:

  - Antall skolisser

  - Farger

  - Lengder

  Så snart vi har mottatt denne informasjonen fra deg vil du motta en ordrebekreftelse.


  Importere dere skolissene dere selger?

  Ja, alle skolissene våre produseres i Asia hos produsenter vi har besøkt, sjekket og godkjent. Hver produsent er OEKO-TEX-sertifisert.