• Klassiske skolisser til dressen

  Løft stilen din med skolisser til penskoene

  Formelle antrekk krever omtanke fra topp til tå. Hver del av antrekket må jobbe sammen. På samme måte som en vakker klokke kan trekke til seg oppmerksomhet, så kan også elegant designede skolisser til pensko gjøre det. Foten din er det første som kommer inn i et rom, og du vet hva de sier – førsteinntrykket er alt.

  2700+ solgte produkter
  2700+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  1430+ solgte produkter
  1430+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  560+ solgte produkter
  560+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  1600+ solgte produkter
  1600+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  1130+ solgte produkter
  1130+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  1370+ solgte produkter
  1370+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  680+ solgte produkter
  680+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  810+ solgte produkter
  810+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  250+ solgte produkter
  250+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  460+ solgte produkter
  460+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  390+ solgte produkter
  390+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  370+ solgte produkter
  370+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  290+ solgte produkter
  290+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  360+ solgte produkter
  360+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  130+ solgte produkter
  130+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Spesifikasjonene for skolisser til pensko

  - Bredde: 2,5 mm
  - Kan brukes til alle skotyper, men er spesielt velegnet for pensko av alle typer
  - De er laget av bomull og har en kjerne som styrker skolissen
  - De er vokset, slik at de får en skinnende overflate og blir mer motstandsdyktige for smuss og skitt
  - Holdbarhet 8/10 – De er laget av trå av høy kvalitet og er dermed sikret lang levetid.
  - 4 ulike lengder tilgjengelig

  Skolisser til pensko gir skoene et ekstra løft

  Når du tar på deg sneakers, kan du komme unna med uformelle lisser. Når du har på deg mer formelle sko for å fremme karrieren, imponere på en date og knytte kontakter, så kan skolisser til pensko virkelig gjøre en forskjell. Du har råd til disse skolissene. Spørsmålet er om du har råd til å ikke ha dem. Vi liker å henge oss opp i små detaljer som alle er med på å skape nye muligheter, og derfor er vi veldig seriøse når det kommer til vare skolisser.

  De er flotte erstatninsgslisser

  Farge har betydning, og det samme har lengde, pålitelighet og holdbarhet. Selv om de originale lissene ikke har begynt å gå opp i limingen, så kan det hende de gjør det når det passer som dårligst. Våre skolisser har standard bredde, så de passer gjennom alle snørehull. De kommer også i alle farger du måtte ønske, enten du vil skille deg ut eller ikke. Dette er den holdbarheten du forventer av et par med arbeidssko, men disse skolissene er laget for pensko.

  Nyt komfort og fred i sinnet

  Selv om det å kle seg formelt ofte kan virke litt stivt, så er det ikke noe stivt over disse skolissene. Komfort er en prioritet, og har også vært en stor inspirasjon for merket vårt. Fred i sinnet kommer med det faktum at du har kjøpt skolisser som varer hele levetiden din. Vi ønsket at det å kjøpe skolisser, bruke dem og nyte dem skulle føles som en hel liten ferie. Ikke for å skryte, men vi lyktes.

  Våre skolisser til pensko kan starte samtaler om bærekraft

  Du kan fortelle andre at ikke bare ser skolissene flotte ut, men de er også sertifisert etter OEKO-TEX® STANDARD 100 . Når de spør deg hva dette betyr, kan du fortelle dem at det betyr at dine skolisser for pensko er laget ved å bruke blekemidler, fargestoffer og kjemikalier på en så forsiktig måte som overhodet mulig. Dette er også verifisert av en uavhengig tredjepart. Dermed vil også de ønske å kunne vise frem skolissene sine, så prøv å ikke le nedlatende.

  Alt til den beste prisen, kvaliteten og returpolicy

  Du kan få den lengden, fargen og designet du ønsker deg for under 50 kr. Dette inkluderer fri frakt. Du kan returnere dem når du ønsker og få pengene tilbake, selv om det er om år fra nå. Siden vi er et av de eneste selskapene i verden som har skolisser som hovedprodukt. kan vi trygt erklære at kvaliteten er skyhøy. Du kan likevel teste det beste av det beste, og returnere skolissene når du måtte ønske. Selv om det er en liten sjanse for at utenomjordiske vesener vil lande på planten og tilby deg skolisser av utenomjordisk kvalitet, tror vi likevel at våre skolisser kan konkurrere med dette også.

  Skolisser til pensko som du ikke finner i butikker

  Vi har lengder som ikke tilbys andre steder enn hos oss. Dermed har du full kontroll over lissene dine. Vår tilbud er blitt satt sammen for å dekke alle stilarter. Tuppen på enden av skolissene er så solide som du kan få dem. Du finner ikke våre skolisser i butikkene, fordi det ikke er noen andre som bryr seg om de små og viktige detaljene som trengs for å kunne tilby enestående skolisser. Vi er glade for at du vurderer å handle hos oss. Er du klar til å skille deg ut? Dersom det å knyte skoene er det siste du gjør før du går ut døren, så er det også det siste steget før du setter din beste fot foran.