• 2700+ solgt

  Tynne, runde, svarte skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, svarte skolisser til pensko er et godt valg

  Runde, svarte skolisser til pensko er en ekte klassiker. De er designet for pensko, men er et elegant tilbehør til alle typer sko.

  Skal du på jobb eller delta i en konferanse? Sjekk. Skal du på lunsj med firmaet? Sjekk. Hva med et bryllup? Mens paret deler sin kjærlighet, vil du og dine skolisser gjøre det samme.

  Hvor mye koster slipsene dine? Skal du ikke supplere dem med et par skolisser av høy kvalitet? Dersom du tror at det ikke vil være et tema når sjefene skal diskutere hvem som skal få bonuser, er kanskje ikke disse lissene noe for deg.

  Runde, svarte skolisser til pensko er et trygt valg og et modig valg. De viser ydmykhet selv om kvaliteten på disse skolissene er like høy som kvaliteten på skoene.

  Dersom du er av den oppfatning at du aldri vet når du vil møte en ny forbindelse, er disse skolissene det rette valget for deg.

  De sier at førsteinntrykket er alt. Men hva med ditt første inntrykk av deg selv, rett før du går ut døren om morgenen? Alt er akkurat som det skal være, og det siste som mangler er å knyte skoene. Det er et undervurdert siste steg, og det matcher dine standarder, akkurat som alt annet.

  Du kan ikke diskutere med det klassiske. Å vurdere andre farger på skolissene ville være å gjøre akkurat det.

  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-Classic-Black
  Tynt lag av voks
  Laget av bomull
  Stretch 0 %
  Bredde: 2,5 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Brukes ofte til pensko