• 1370+ solgt

  Tynne, runde lysebrune / beige skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, beige skolisser til pensko slipper mulighetene fri

  Runde, beige skolisser til pensko gjør skoene dine om til paradisiske øyer. Komforten, stilen og den førsteklasses kvaliteten ble skapt med tanke på alle typer miljø, fra det jobbintervjuet som kan endre livet ditt til den lille fiskebåten midt på havet. Disse skolissene passer alltid inn.

  Beige er en farge som det kan være lett å gå glipp av, med mindre den har blitt stylet riktig. Beige hotellgardiner til et beige teppe? Ikke ok. Beige skolisser av høy kvalitet snørt gjennom blå pensko? Du tar med deg feriefølelsen på jobb, og det smitter over på alle andre.

  Ser du at de smiler? Det er din fortjeneste.

  Visste du at ikke alle mennesker er klar over at de skolissene som kommer med skoene er designet for søppelbøtten? Godt at du er en av de få som har skjønt det. Samtidig forstår du også den forskjellen stilige sko kan utgjøre.

  Runde, beige skolisser til pensko er som å starte dagen på stranden. Du vet at de tar seg godt ut, de vil ikke løsne og de passer like godt til brune sko som til hvite. Sukker du allerede henført?

  Vi ville ha spurt hvor disse lissene vil ta deg, men vi er sikre på at du har en kyst i tankene. Enten det er nye muligheter eller kjente steder.

  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-Classic-LightBrown
  Tynt lag av voks
  Laget av bomull
  Stretch 0 %
  Bredde: 2,5 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Brukes ofte til pensko