• Flate elastiske skolisser (Uten knyting)

  Flate elastiske skolisser uten knyting

  Er du også lei av å knyte / løsne på skolisser dag ut og dag inn? ... På toppen av dette har du kanskje barn som må gjøre det samme også? Og er det ikke irriterende når de løsner igjen og igjen, eller roter seg inn i tannhjulet på sykkelen eller andre ting og tang? Med flate elastiske skolisser uten knyting vil du aldri noensinne mer behøve å knyte skolisser igjen. Aldri. Dette er skolisser som transformerer dine sko umiddelbart om til slip-ons. Skoene blir uten en stygg knute/sløyfe på toppen, i tillegg vil elastisiteten sørge for en tett og komfortabel passform for føttene. Og med 100% fornøydgaranti, kan vi love at du ikke vil angre på at du kjøpte disse skolissene.

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Egenskapene til flate skolisser uten knyting

  - Bredde : 7 mm
  - Kompatibilitet : Midt i blinken for alle typer sko (inkludert høye sneakers - ikke høye støvler ettersom lissene ikke er lange nok)
  - Materialer: Laget fra 40% Nylon + 60% gummitråder fra Malaysia
  - Holdbarhet : 10/10 (sammenlignet med andre typer skolisser) 
  - Strekkbarhet : 130%
  - Lengde : Universal størrelse (100 cm)


  Skolisser uten knyting - Hvordan de egentlig fungerer

  Denne type skolisser er laget fra malaysiske gummitråder, noe som gjør dem ekstremt elastiske. Disse lissene har faktisk en strekkbarhet opp til hele 130%! Fordelene med dette er at selv om du knyter skolissene ganske så tett, så kan de fortsatt enkelt tas på / tas av - uten å måtte løsne på lissene eller stramme dem. Skoene forvandles rett og slett til et par slip-ons. Du kan t.o.m. få slippe å bøye deg ned for å stresse med dette i det hele tatt. Lissene skal simpelthen bare tres på skoene i begynnelsen sammen med deres inkluderte anker, etterfulgt av at du trimmer av de overflødige lissene. Og det er alt. Enkelt.


  Universal størrelse som passer alt - 100 cm gjør jobben

  Lengden på skolissene er 40"-tommer / 100 cm. Grunnen til denne lengden passer alle skotyper, er pga. man ikke trenger ekstra lisse for knuten/sløyfen på toppen av skoene. Alt du trenger å gjøre etter å ha tredd lissene innpå skoene, er simpelthen bare å trimme av de overflødige lissene - og alt gjøres på 1,2,3!


  Fordeler ved å bruke lisser uten knyting - De beste elastiske skolissene

  SPAR TID - Når du aldri mer behøver å knyte skolisser igjen i ditt liv, er det ingen tvil om at du vil spare en massevis av tid. Vi bruker i gjennomsnitt 1 hel måned av livet vårt bare på å knyte skolisser. (23 sekunder knyting x 4 ganger daglig x 365 dager = 31 dager!)
  ENKELT & KOMFORTABELT - Det er bare å si ;"Farvel", til alt som heter knyting av skolisser. Våre elastiske skolisser sørger for enestående komfort og god stabilitet. 
  STILRENT LOOK UTEN KLUSS - Ingen knyting av sko betyr ingen sløyfe/knute, og derfor ingenting kluss! Dette er skolisser som sørger for et virkelig stilrent look, uten en stygg klump av lisser og løkker på toppen + dermed trenger du heller aldri å bekymre deg for at lissene skal feste seg fast i uønskede gjenstander.  
  PASSER TIL ALLE SPORTSAKTIVITETER - Enten det er treningsstudio, fjelltur, triatlon, løping, mosjon, golf eller hva som helst av sportsaktiviteter - disse elastiske skolissene vil være midt i blinken for dem alle. 
  FOR ALLE FOLK - Småbarn, barn, tenåringer, voksne, eldre, folk med handikap, travle folk etc., dette er uansett skolisser for alle og enhver.  
  LAGET FOR ALLE SKOTYPER (IKKE HØYE STØVLER) - Sneakers, joggesko, vanlige sko, sko med høye cuffs, sko med lave cuffs - disse elastiske skolissene er midt i blinken for dem alle. 


  Skolisser uten knyting for Barn / Unge / Voksne / Eldre - og bedre holdbarhet enn alle skopar

  Disse svært strekkbare skolissene har en holdbarhet som overgår levetiden på alle slags sko - hver gang. Når du drar i skolissene, vil de simpelthen bare strekkes ut lenger, istedenfor å strammes fullt ut (slik vanlig skolisser gjør). Faktumet er at flate elastiske skolisser altså er uten knyting - dermed utsettes altså skolissene også for langt mindre slitasje og friksjon hver dag.  


  Lissene installers på 1-2-3

  (1) Fjern dine gamle skolisser og tre på dine nye.
  (2) Tre på lissenes anker som kommer sammen skolissene, disse lar deg  justere stramheten etter egen preferanse. 
  (3) Trim vekk overflødige lisser. Og, taa-daah! Du har nå forvandlet dine sko om til et par slip-ons. Ja, det er faktisk så enkelt!


  Inkludert i pakken:

  - 2 skolisser for hver sko.
  - 4 locks / lisseanker (brukes for å låse lissene hvis man ønsker sko uten knuter).


  6 gode grunner til å shoppe hos FeetUnique

  KUN HØYKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på.
  STORT UTVALG - Lær, uten knyting, ovalformede, runde, tynne, lange, korte - Vi har dem alle.
  FORNØYDGARANTI - Vi tilbyr 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, gir vi deg en rask refusjon - Og du kan i tillegg beholde lissene.  
  GRATIS FRAKT - Ingen minimumsordre | Gratis frakt over hele verden!
  100% TRYGG BETALING - SSL Kryptering Beskyttelse. Et nettsted med 100% sikre og trygge betalingstransaksjoner.  
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar & problemløsende -> Fornøyde kunder er vår topp prioritering!  


  Ofte stilte spørsmål: 

  Hvilke skotyper kan man bruke flate elastiske skolisser uten knyting på?
  Sneakers (også de med høye cuffs), vanlige fritidssko, joggesko - disse elastiske skolissene er midt i blinken for dem alle. Det er kun høye støvler med behov for veldig lange lisser som dem ikke vil passe sammen med. 

  Er disse lissene komfortable?
  Så absolutt! Det er faktisk langt mer komfortable enn vanlige lisser ettersom elastisiteten sørger for en svært tett og god passform for føttene. 


  Hvor mye kan de strekkes?
  Disse elastiske skolissene kan strekkes opp til 130%.


  Hvor lange er skolissene, og hvofor kan man bare velge én universal størrelse?

  Fordi disse flate elastiske skolissene uten knyting har nemlig en universal passform. Lengden er 100 cm, noe som kanskje ikke høres så veldig langt ut, men når man slipper å lage en upraktisk knute/sløyfe - da er er faktisk lengden mer enn nok til å passe alle skotyper, inkludert f.eks. sneakers med høye cuffs. Det eneste unntaket er høye støvler. 


  Vil disse lissene passe til barnesko / små tenåringer?
  Ja! Når det kommer til passformen, handler alt kun om lengden på selve skolissene. Og ettersom man trimmer / klipper av overflødige lisser etter de har blitt tredd innpå skoene, vil de derfor alltid passe perfekt - til både store og små.


  Hvor mange lissehull vil disse skolissene lett kunne passe inn i?
  Dette avhenger både av den vertikale og horisontale lengden mellom hvert lissehull - samt på hvor stramt du ønsker å ha skolissene. Sko med 7-9 lissehull skal i alle fall være bra.