• Elastiske Flate Mørkebrun Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Knyte skolisser er offisielt bortkastet tid. 

  Du har altså oppdaget skolisser uten knyting. Dette betyr at du aldri mer trenger å kaste bort tid på å knyte til -og løse opp igjen skolisser. Noensinne. Dine sneakers vil heller aldri mer ha overflødige skolisser overalt. Dermed trenger du ikke å tenke på at lissene skal bli fanget i noe slik at du snubler, som f.eks. bli tuklet inn i pedalene på sykkelen din. Istedenfor, vil du ha et par smooth, kule, stilfulle sko som faktisk har blitt til slip-ons. Dette betyr at ikke et eneste sekund vil lenger bli bortkastet.  

  Skreddersy dine sneakers med mørkebrune lisser.

  Når du mottar ditt nye par med skolisser uten knyting, vil du raskt legge merke til at fargen er nøyaktig slik som den var på bildet. Folk kjøper disse skolissene for å skape et eget custom skreddersydd look, og det er nettopp dette disse skolissene leverer. Og når du trer disse lissene innpå dine sko, stram tett og godt, deretter sikrer du dem med låsen, og så er du klar til å gå. Veldig enkelt og greit. 

  To lisser og fire låser betyr at skoene kun må knytes første gangen.

  Pakken din inkluderer 1 par av elastiske skolisser og 4 låser. Lissene tres innå skoene, deretter trimmes overflødige lisser. Låser settes på plass, og vipps - knyte skolisser er nå det meste enkle man kan gjøre i livet!

  Nyt skolisser av høyeste kvalitet på hele markedet.

  Mørkebrune skolisser uten knyting fra FeetUnique har en holdbarhet, en komfort, og et look som overgår konkurrentene. Hvis du ikke er 100% fornøyd med skolissene, gir vi deg full refusjon. Du trenger ikke engang å sende lissene tilbake til oss. Og på toppen av våre fantastisk priser, tilbyr vi gratis frakt over hele verden.
  Skriv omtale