• Gull & sølv skolisser

  Bruk skoene dine med skolisser i gull og sølv

  Når du rocker skolisser i gull og sølv, gjør føttene dine entre på egenhånd. Det betyr at du kommer inn i ethvert nytt rom to ganger. Skolissene passer gjennom alle snørehull, men de er litt bredere enn vanlige flate skolisser. Du ønsker den ekstra kulheten, derfor ga vi deg diamantlignende endestykker, slik at det blir enda mer glam og glitter. Når det er tid for å skinne, kan du ikke trå feil med skolisser i sølv og gull. Å ha solen på dine føtter betyr at hele verden roterer rundt deg.

  1740+ solgte produkter
  1740+ solgt

  Lengde (cm):

  Lengre for boots »
  par par par
  1270+ solgte produkter
  1270+ solgt

  Lengde (cm):

  Lengre for boots »
  par par par

  Andre kategorier

  Spesifikasjonene for skolisser i gull og sølv

  - Bredde: 10 mm
  - Flotte til: Gylne, sølvfargede, glitrende og iøynefallende sko
  - Materiale: Polyester, vevet i et sterkt mønster for sterk holdbarhet.
  - Stretch: 7 %
  - Holdbarhet: 9/10
  - 9 lengder tilgjengelig: 28", 35", 44", 51", 60", 70", 80", 100", 120"

  Skinnende nye skolisser

  Selv om skoene dine kom med skolisser i sølv og gull, så vil et par fra FeetUnique være en oppgradering. Siden vi spesialiserer oss i skolisser har vi lagt alt vårt fokus på det å skape produkter som er ekstra fantastiske. De passer gjennom nesten alle snørehull, og får selv de kjedeligste sko til å se absolutt flotte ut. Glitteret i disse skolissene er så fabelaktig at det antagelig kan sees fra verdensrommet. Dersom folk brukte skolisser uten sko, ville skolisser i sølv og gull være blant bestselgerne.

  Glitrer mer, klarere og sterkere

  Det metalliske utseendet til våre skolisser i sølv og gull er ikke bare der for stilens skyld. Med ni ut av ti på holdbarhetsskalaen, er de så nærme metall som noen skolisser kan komme. Bildet på nettsiden vår er ikke redigert, disse skolissene skinner virkelig så stort og klart at de konkurrer med nattehimmelen. Disse skolissene ble inspirert av alle de tingene som får oss til å si ooo og aah.

  Får antrekket og personligheten din til å skinne

  Det kan hende at folk ønsker å røre ved dine skolisser i sølv og gull, og da ser det ut som om de bukker. Det er perfekt siden du egentlig viser frem din indre kongelighet. Kong Midas ønsket at han hadde slike skolisser. Vi er ganske sikre på at disse lissene kan brukes som valuta i enkelte land. Du kan også bruke dem som smykke, armbånd eller bilpynt. Vel, spøk til side, disse lissene får hoder til å snu seg, uansett hvordan du matcher dem med resten av antrekket ditt.

  Komfort, selvtillit og klasse

  Skolissene i sølv og gull viser den perfekte balansen mellom tidløs eleganse og moderne popularitet. Dette er en stilig kombinasjon som trekker det beste fra gammelt og nytt. Det er middelalderen som møter den røde løperen i Hollywood.

  Dette handler om mer enn å se fantastisk ut. Du kan også nyte en 7 % stretch fleksibilitet, som gjør det enkelt å løpe etter drømmen din. Dette mønsteret med høy friksjon betyr at lissene ikke løsner. Dermed trenger du ikke snuble. De sier mer ved å bare se flotte ut enn vi kan si med en million ord. Mens alle ser på deg kan du nyte komfort, selvtillit og klasse.

  Godt for jorden

  Gjør din del mens du skiller deg ut. Det kan hende de ser ut som om alt om miljøet er gjemt og glemt, men alle våre lisser er faktisk sertifisert gjennom OEKO-TEX® STANDARD 100. Det betyr at til tross for alt glitter og glam, og de flotte gull- og sølvfargene på disse lissene, så bruker vi både blekemidler og fargestoffer samt andre kjemikalier på en så miljøvennlig måte som mulig. Du vil dermed både være miljøvennlig og stilig på en og samme gang.

  Høy kvalitet, lav pris og ingen risiko

  Du trenger ikke å betale skyhøye summer for kvalitetslisser i gull og sølv. Til tross for at vi tilbyr evigvarende skolisser som aldri falmer og som aldri slutter å inspirere, selger vi alt for under 50 kr. Du kan returnere dem når som helst, så trygge er vi nemlig på at de vil vare for alltid, og se flotte ut for alltid. Evig er lenge, men vi siden vi selger skolisser som gjør at folk aldri vil glemme deg må vi tenke langsiktig.