• Silikon skolisser uten knyting (No-Tie)

  No-tie Silikon Skolisser Uten Knyting

  Hvis du er på jakt etter en plass hvor du kan kjøpe skolisser uten knyting, da har du nå kommet til rett plass. Det er nemlig fullt mulig at disse silikon lissene er de beste skolissene på markedet som kommer uten knyting. Dette er lisser som umiddelbart forvandler skoene dine om til slip-ons. Vanntette, holdbare og enkle å rengjøre - i tillegg er disse skolissene også miljøvennlige. Alt i alt får du noen svært gøyale og praktiske skolisser som vil gi deg mye valuta for pengene. 

  100+ solgte produkter
  100+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  40+ solgte produkter
  40+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  10+ solgte produkter
  10+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par
  10+ solgte produkter
  10+ solgt

  Lengde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Universal Størrelse - Skolisser Uten Knyting Som Passer De Fleste Sko

  Når man kjøper silikon skolisser uten knyting, så behøver man ikke stresset med å finne den riktige lengden. Fordi istedenfor så setter man inn silikon strimler i skoene. Og vet du hva det beste av alt er? Når du har gjort det den ene gangen, så behøver du aldri noensinne mer å knyte skolisser igjen. 

  Fordelene Med Silikon skolisser

  - TIDSBESPARENDE - Forvandler alle sneakers om til et par med slip-ons. 
  - VANNTETTE - Silikonen er fullstendig vannavstøtende.
  - ENESTÅENDE HOLDBARHET - Lissene kommer til å holde seg langt lengre enn det skoene dine vil.
  - ENKEL RENGJØRINGSJOBB - Tørk raskt over med en fuktig klut, da forsvinner absolutt alle flekker.
  - PASSER DE FLESTE SKO - Silikon skolisser passer mesteparten av alle sko på markedet. Hvis de faktisk ikke skulle passe dine sko, da skal du jammen få beholde lissene + at vi gir deg en refusjon. 

  Skolisser Uten Knyting For Både Voksne Og Barn

  Dette er skolisser som kan brukes av folk i alle aldre. De er spesielt gode til folk som har fått nok av å stadig måtte bøye ned hver dag for å knyte sine skolisser (eller sine barns skolisser). Disse skolissene er nemlig også et glimrende alternativ til barna - ettersom de aldri knytes. For ikke å snakke om den strålende holdbarheten og den enkle rengjøringsjobben de tilbyr. Faktisk kan vi gå så langt som å påstå at disse silikon lissene er de aller beste skolissene uten knyting for barn som vi noensinne har sett. 

  Tres Enkelt Innpå Skoene Dine

  Installeringen av disse silikon skolissene gjøres helt enkelt på 1,2,3.
  1. Sorter strimlene i rekkefølge etter deres nummer.
  2. Deretter trer du helt enkelt endene av strimlene igjennom lissehullene på begge sider.
  3. Gjenta dette helt til alle silikon strimlene har blitt tredd innpå skoenes lissehull.

  Silikon skolisser I Flere Moderne Farger

  Vi har et bredt og flott utvalg med en rekke ulike farger på våre silikon skolisser, finn din favorittfarge - eller skap din egen unike fargekombinasjon ved å kjøpe flere forskjellige par. Du kan velge lisser med den samme fargen som på skoene, eller du kan kombinere med en annen farge som vil matche dem godt. Uansett hva du går for, så vil disse lissene bedre skoenes look betraktelig. Enten det er svarte, røde, hvite eller t.o.m. de mer iøynefallende fargene du er på jakt etter - som f.eks. sjokkrosa og neongrønt, så finner du uansett dem alle her hos FeetUnique.  

  Våre Silikon skolisser: Holdbare Og Miljøvennlige

  Med våre fantastiske silikon skolisser uten knyting, så gjør du ikke bare deg selv - men også miljøet en tjeneste. Alle våre skolisser er nemlig både bærekraftige og miljøvennlige. Våre skolisser har alle; OEKO-TEX® Standard 100 -sertfikatet. Dette betyr at skolissene skader hverken deg eller miljøet.

  Ofte Stilte Spørsmål:


  Hvilke sko kan jeg bruke silikon skolisser med?

  Absolutt alle slags skotyper som ikke har mer enn 8 lissehull (hvis du ikke vil ha et par tomme lissehull).

  Er dette komfortable skolisser?

  Uten tvil. Strekkbarheten i silikonen til disse skolissene vil tilby deg en komfortabel, tett og god passform med en perfekt trykkmengde fordelt jevnt utover føttene dine. Dette gjør at disse silikon skolissene er midt i blinken for løpeskoene dine. Men slike elastiske lisser som dette vil også være et utrolig godt valg til dine sneakers.  

  Vil silikon lissene passe skoenes lissehull?

  Silikon skolisser passer faktisk over 90% av ulike sko/lissehull på markedet. Vi garanterer deg pengene tilbake i tilfelle lissene ikke skulle passe til dine sko. Du behøver heller ikke å retunere produktet. Enkelt og greit.  

  Hvor mye kan silikon skolisser strekkes?

  Silikon skolisser har en elastisitet som gjør at de kan strekkes hele 100% av sin opprinnelige størrelse (f.eks. 3 cm vil kunne strekkes til hele 6 cm). 

  Ødelegges de fort?

  Nei. Så fort lissene har blitt tredd igjennom skoenes lissehull, så behøver du ikke å bekymre deg for at de skal ødelegges. Men, prosjektet med å få dem igjennom små lissehull på 0,5 cm - kreves en god porsjon med kraft, noe som i verste fall kan gjøre at lissene ryker og blir ødelagte. Skulle dette skje, så skal vi sende deg et nytt sett med lisser umiddelbart. Disse skolissene er svært holdbare, men i likhet med de meste av materialer så kan også disse ødelegges ved å bli utsatt for nok kraft.

  Hvilke størrelser på lisshullene går de igjennom?

  De fleste sko på markedet har lissehull med en størrelse som ligger på mellom 0,5 cm til 1 cm. Den aller minste størrelsen på lissehullene som vi har klart å få disse silkonskolissene igjennom, var på 0,5 cm. Men til dette trengte vi hjelp fra en pinsett. Et annet alternativ er også skjære/skrape av litt i enden av lissene slik at det blir lettere å få de igjennom lissehullene.

  Hvor mange lisser får man i ett sett?

  Du får 16 silikon skolisser uten knyting - 8 stk til hver av skoene. 

  Hvor brede er disse silikon skolissene? Er lissenes bredde den samme som det de fleste sko har med sine vanlige flate skolisser? 
  Disse silikon skolissene er flate og har en bredde på 7 mm. Mens skolissene som kommer med de fleste skoene på markedet er derimot på 8 mm - dermed er disse silikon skolissene littegrann mindre i bredden.

  Kan jeg bruke lissene om igjen - på nye sko?

  Det kommer helt an på hvor små lissehull skoene dine har. Små lissehull gir en tettere passform. Det å dra dem ut er enkelt, men du risikerer at de ødelegges. 

  Er disse lissene lette å installere?

  Installeringen av disse silikon skolissene gjøres ved 3 enkle trinn.
  1. Sorter strimlene i rekkefølge etter deres nummer.
  2. Deretter trer du helt enkelt endene av strimlene igjennom lissehullene på begge sider.
  3. Gjenta dette helt til alle silikon strimlene har blitt tredd innpå skoenes lissehull.