• 20+ solgt

  Lysegråe elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Lysegrå silikonskolisser uten knyting betyr at dine sko dermed blir slip-ons

  Sneakers og løpesko (uansett størrelse) som aldri noensinne behøver å knytes igjen, disse lysegrå silikonskolissene vil faktisk gjøre dette til en realitet. Alt du trenger å  gjøre, er å fjerne de gamle stofflissene på skoene, deretter trer du på disse ferske silikonskolissene - og før du aner ordet av det, så har du et par slip-ons helt etter din egen smak mht. mote -og livsstil. Disse lissene er laget fra silikon, dette er et svært slitesterkt materiale som kan strekkes opptil det dobbelte av sin vanlige lengde. Derfor er disse lissene som skapt for utendørs aktiviteter. Disse godbitene av silikonskolisser som vi har her - tilbyr vi deg for; en billig penge, i høy kvalitet + at vi gir gratis frakt til hvor som helst i denne verden.  

  Silikonskolisser passer de aller fleste sko, både til barn og voksne

  1 par med silikonskolisser består av totalt 16 lisser, 8 stk per sko. Derfor vil sko med 8 lissehull eller mindre være det beste. Det elastiske silikonmateriale kan altså strekkes det dobbelte av sin vanlige lengde. Dette resulterer dermed i at du får en skikkelig komfortabel, tett og god passform - uansett om du er et barn eller en voksen.

  Elastiske lisser laget fra silikon = vannavstøtende og motstandsdyktige ovenfor støv/skitt

  Tradisjonelle skolisser laget fra stoffmateriale blir fort støvete og skitne - dette vil aldri bli et problem med silikonskolisser. Disse er nemlig motstandsdyktige ovenfor skitt og støv + fullstendig vanntette. Skulle disse lissene allikevel få noen flekker på seg, så er det kjempelett å rengjøre dem. Alt du trenger er en fuktig vaskeklut til å tørke dem av med, og før du aner ordet av det - så er lissene så gode som nye. 

  Du kan skreddersy skoenes look med en rekke ulike farger på skolissene

  Silikonskolisser er en revolusjon innen skreddersydd tilbehør til fottøy. Disse lysegrå silikonskolissene uten knyting, som du ser på her - er en glimrende farge å starte med. Dette er nemlig en universal farge som passer til de aller fleste fargene man finner på både sneakers og løpesko der ute. Vi har et bredt utvalg av en rekke ulike farger. Alt fra mørkegrått til rødt, fra blått til sjokkrosa - og hvis du vil, så kan du ha alle de 8 ulike fargene på lissene. Du har kontrollen, det er bare fantasien som setter grenser her!

  Skolisser uten knyting gir en enkel installering

  Hvis lissehullene på skoene er ganske trange, da må kanskje jobbe litt hardere for å kunne tre alle 16 silikonskolissene (8 stk per sko) igjennom her, men du vil uansett kunne klare det på under ti minutter. Og tenk på all den tiden du da vil vinne med disse silikonlissene når du aldri mer behøver å knyte skoene igjen og igjen. For ikke å snakke om hvor mye du vil spare ryggen for ukomfortable nedbøyinger hele tiden. Så for å oppsummere - de ti minuttene til installeringen vil være en svært god investering.

  Du kommer aldri til å knyte sko igjen

  Det vil komme en dag der du ser noen bøyer seg ned for knyte sine skolisser og tenke med deg selv; "Det der vil jeg aldri noensinne gjøre igjen". Og ja, fremtiden handler jo om en perfekt balanse av stil og komfort - så disse lysegrå silikonskolissene har virkelig skutt gullfuglen her. Du vil ikke bare få et stilig look, du vil også få den perfekte passformen - hver eneste gang.

  Skriv omtale