• 100+ solgt

  Svarte elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Svarte og elastiske silikonskolisser som gjør sko om til et flott par med slip-ons

  Trer du innpå disse svarte silikonskolissene på dine sko, så har du plutselig fått deg et par med slips-ons. Uansett hvilken størrelse eller stil du har på skoene, fra og med nå så er det slutt på å kaste bort tiden for å knyte sko. Det er nå slutt på å snubble på dine gammeldagse skolisser når du er ute på en fottur og løpetur - eller får lisser fanget i hjulet på sykkelturer. Kort forklart, disse skolissene du ser på her - kommer til å gi deg mer tid til å drive på med det du liker best.

  Kompatible med 90% av sko og sneakers (For både barn og voksne) 16 silikonlisser (8 for hver sko)

  Disse lissene er formålslaget for både voksne og barn,  Dette er et sett med silikonlisser (8 stk pr.sko) som passer innpå alle løpesko og sneakers som har 8 lissehull eller mindre. De er elastiske, noe som betyr at hver enkelt av dem kan strekkes opptil dobbelt i lengden av sin normale størrelse. Dermed gir disse skolissene deg en deilig komfort i kombinasjon med en tett og god passform. 

  Slitesterkt silikon som vil holde seg lengre enn dine sko

  Stoffmateriale på skolisser har på langt nær like god holdbarhet som silikonskolisser, silikon er nemlig et svært slitesterkt materiale. Disse lissene vil garantert leve lengre enn det dine sko kommer til gjøre. Dermed behøver du heller ikke å kjøpe nye skolisser når den tiden kommer (og du slipper fortsatt å knyte dem).

  Dette er skolisser som er lette å vedlikeholde - motstandsdyktige ovenfor støv og skitt, samt fullstendig vanntette

  Disse svarte silikonskolissene tiltrekker seg hverken støv eller skitt slik som lisser laget med stoffmateriale gjør. Dermed vil dine sko alltid skinne like fint, hver eneste dag. Lissene er nemlig støv/skitt -avstøtende så vel som vanntette. Hvis disse lissene skulle bli flekkete, så kan du bare ta en fuktig vaskeklut å tørke av dem - så vil dem være gode som nye på null komma niks. Man kan trygt si at disse skolissene kan man bruke overalt, enten det er på vei til skolen eller på en fottur i fjellet.

  Tilgjengelige i en rekke ulike farger

  Både barn og voksne vil digge tanken på å kunne skreddersy sine sneakers med sitt eget valg av fargemønster på skolissene. Svartfargen er jo kjent for å passe med alt, så svart er en god farge å begynne med. Og skulle du ønske et annet lissepar med en annen farge, så tar det bare et par minutter å bytte dem ut. Så her er det mange muligheter, det bare din egen fantasi som setter grensene.

  3 enkle trinn gjør dine sko om til slip-ons

  Etter at du har fjernet de gamle skolissene, så er disse svarte silikonskolissene bare et par minutter unna av å gi deg en helt ny opplevelse på føttene hvor du ikke lenger må bøye deg ned for knyte skolisser. Det første trinnet er å sortere lissene etter nummer, det andre trinnet er å tre endene på silikonlissene igjennom lissehullene på den ene skoen - og det tredje trinnet er å gjør akkurat det samme på den andre skoen! Alt sammen gjøres på bare et par minutter, og på null komma niks så kan du skli føttene inn i skoene og kjenne på godfølelsen av å være klar for alt.  

  Skriv omtale