• 20+ solgt

  Sjokkrosa elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Sjokkrosa silikonskolisser uten knyting som gjør skoene om til slip-ons

  Først må du dra ut de gammeldagse skolissene fra dine sneakers eller løpesko. Deretter kan du bare tre igjennom skoenes lissehull disse sjokkrosa silikonskolissene - og bli et vitne til at dine sko forvandler seg til et par skreddersydde slip-ons for deg. Fra og med da, så vil det å knyte skolisser bare være et gammelt minne fra fortiden. Velkommen til fremtiden! Nå er det slutt på å kaste bort verdifull tid bare for å knyte skolisser.

  Våre sjokkrosa silikonskolisser passer skoene til både barn og voksne

  Uansett hvilken skostørrelse, voksen eller barn - disse lissene passer alle skotyper og størrelser. Dette skyldes at disse elastiske silikonskolissene nemlig kan strekkes det dobbelte av sin normale lengde. Dermed er du garantert en komfortabel, tett og god passform. Lissene er kompatible med sko som har 8 lissehull eller mindre, noe som også er standarden og gjelder på de aller fleste sneakers og løpesko. Men sjekk for sikkerhets skyld - ettersom at du her får ett sett med 16 silkonskolisser (8 stk per sko).  

  Silkonskolisser er rett og slett bare bedre enn tradisjonelle stoffskolisser

  Silikonskolisser har en bedre holdbarhet enn dine sko, disse lissene tiltrekker seg heller ikke støv/skitt slik som nylonlisser og andre stoffskolisser gjør. Silikonskolisser er svært slitesterke og må heller ikke stadig knytes på nytt hele tiden. Det skal mye til før disse lissene får noen flekker, men hvis du skulle klare å finne en flekk på dem - så er det utrolig raskt og enkelt å rengjøre dem. Alt du trenger er en fuktig vaskeklut til å tørke dem av med, deretter vil dem være gode som nye på null komma niks. Aldri har du sett såpass rene barnesko før, aldri før har skoene til de voksne vært lettere å vedlikeholde. Kort fortalt, disse silikonskolissene vil gjøre en merkbar forskjell i ditt liv.  

  Strålende priser som lar deg skreddersy dine egne fargekombinasjoner

  Sjokkrosa silikonskolisser uten knyting er jo fantastisk i seg selv. Lar du disse lissene få pryde dine hvite sneakers, så vil du gi føttene et look av selvtillit - eller sammen med svartfargede sko, da har du et kjempekult look. Vi tilbyr alltid gratis frakt, så her er det jo bare å slå til og skaffe seg flere lissepar både nå og senere. Og med så mange herlige farger som vi har på lur her hos oss, så er vi ganske sikre på at du ender opp med mer enn kun ett par. Det er du som har kontrollen uansett over hvor unike skoene dine skal bli.

  Silikonskolisser er svært enkelt å installere

  Du får het ett sett med 16 silikonskolisser, 8 stk per sko og lissene kommer i en sekvensiell rekkefølge. Du trer dem bare igjennom hvert lissehull etter denne rekkefølgen, det vil kun ta et par minutter før du vil ha skapt dine egne slip-ons. Så mens du er såpass godt i gang, hvorfor ikke overraske barna med å gjøre det samme med deres sneakers? (De kommer til å digge deg for det!) Og når alt kommer til alt, så må vi jo bare oppsummere at disse sjokkrosa silikonskolissene virkelig har blitt formålslaget for å gjøre ditt liv lettere - noe du fort vil legge merke til selv. 

  Skriv omtale