• 680+ solgt

  Tynne, runde hvite skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, hvite skolisser til pensko får deg til toppen

  Mer stilige enn klassiske, men mer tradisjonelle enn moderne. Våre runde, hvite skolisser til pensko ble laget til pensko, og gjør rutinen din for å bli klar om til en danserutine. Du vil spinne foran speilet, og du vil se bra ut mens du gjør det.

  Du kan tre inn i alle miljøer vel vitende om at skoene dine tar seg godt ut. Dermed har du en ting mindre å bekymre deg om. Nå kan du fokusere på å utkonkurrere konkurrentene, noe som er lettere når du har skolisser som er skapt for å få alle andre til å sukke henført.

  Hvem vet, kanskje det å utkonkurrere konkurrentene ikke bare handler om arbeidsmoral. Kanskje det bare handler om å se imponerende ut fra topp til tå. Det kan hende du må løpe for å være den første til å ta oppdraget, men er det den som alltid kommer først som blir forfremmet? Det er bare en måte å finne ut av det på, og du ønsker ikke at lissene dine skal løsne mens du løper over kontorteppet.

  Når penskoene dine skryter av runde, hvite skolisser av dette kaliber, vil konkurrentene dine falle fra.

  Så snart du har snørt opp disse, kan du gå ut og se på skoene dine et øyeblikk. Så ser du opp på skyene. Det er grensen.

  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-Classic-White
  Tynt lag av voks
  Laget av bomull
  Stretch 0 %
  Bredde: 2,5 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Brukes ofte til pensko