• 30+ solgt

  Elastiske, lock, svarte og sjokkrosa lisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Lock Skolisser I Svart Og Sjokkrosa Byr På Mer Enn Bare Utseende

  Elastiske lock skolisser i svart og sjokkrosa vil ikke bare gi deg og dine sneakers massevis av stil, disse lissene vil også gi deg en komfort som du aldri før har kjent. Du vil garantert legge merke til den store positive forskjellen som disse lissene vil gjøre for deg - du kommer t.o.m. til å ønske og sove med dine sneakers på føttene hvis du trer på dem disse lissene. Her snakker vi skolisser som gjør at du aldri ønsker å ta av deg på beina igjen.

  Det er noe spesielt, tiltrekkende og appetittvekkende med denne fargekombinasjonen av svart og sjokkrosa. Du vil bli lagt merke til, fordi hva disse skolissene gjør for å bedre livet ditt - er umulig å ikke legge merke til. 

  Når man ser farger som svart og sjokkrosa virvlende rundt hverandre på føttene dine, så er det fortryllende nok på egenhånd. Men hva med når du i tillegg matcher dem med resten av ditt treningsantrekk? Da vil det være en stor sjanse for at eieren av treningsstudioet kommer til å betale deg - for at du skal komme å trene på deres treningsstudio. Medlemsantallet til dette treningsstudioet kommer jo til å stige skyhøyt med deg der, disse lissene får nemlig det aller beste ut av deg - både på utsiden og innsiden, fra topp til tå.

  Lissene er utstyrt med et genialt klikk-og-dra lukkesystem som vil transformere dine sko om til SlipOns. Det vil si at med disse lissene så er det slutt på å stoppe opp midt under settet i treningsstudioet eller på løpebanen for å justere skolissene. Håper du er glad i slå personlige rekorder ofte, fordi det er nettopp dette du kommer til å gjøre med disse lissene tredd på skoene dine. 

  Og vet du hva? Vi tenkte på nettopp deg da vi designet disse lissene... Fordi vi designet dem nemlig for smarte folk som nemlig er klar over hvor mange kjedelige, trege og dårlige skolisser som det finnes på markedet ute i verden i dag - selv på noen av de beste skoene. 

  Mister.Komfort giftet seg med Frøken.Toppkvalitet. De fikk et barn sammen som heter: Elastiske lock skolisser i svart og sjokkrosa!
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-HotPinkBlack
  Bredde: 3 mm