• 60+ solgt

  Elastiske, lock, sjokkrosa skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Lock Sjokkrosa Skolisser Er Bare Midt I Blinken For Deg

  Med elastiske lock sjokkrosa skolisser tredd på dine sneakers, så vil du benytte enhver anledning til å komme deg ut av døra og ut i verden.

  For det første så vil dem transformere skoene dine om til SlipOns. Med sitt geniale klikk-og-dra lukkesystem så blir disse skolissene selve definisjonen på ordet - lettvinthet. Og så går det så utrolig raskt også. Disse lissene vil garantert gi deg et forsprang på resten av verden, noe som vil få merkbare konsekvenser - på en veldig positiv måte!

  Bare vent til du tar det første steget med disse lissene tredd på skoene dine, du vil kjenne et komfortnivå som aldri før. Pustegenskapene. Fleksibiliteten. Passformen, og selvsagt utseendet! Det er en stor sjanse for at hver gang du tar et steg med disse skolissene, så trykkes det en ny sak om deg i avisen om hvor fantastiske disse lissene ser ut på deg. Dine skolisser her kommer til å bli den nye store snakkisen. Er du klar for å bli kjendis? Hvis ikke, så bør du kanskje velge et annet par med skolisser. Disse er nemlig skikkelig iøynefallende og dem ser seriøst helt fantastiske ut!

  Ok, vi må ikke bli altfor trollbundet av å kikke på disse lissene nå, uansett hvor vanskelig det er- fordi, vi må jo virkelig fortelle deg hvilke store underverker disse skolissene vil gjøre for deg i treningsstudioet. Ønsker du bedre opplevelser på treningene samt slå personlige rekorder? Da er dette lissene for deg.

  Og hva med utholdenheten? Ja visst, disse lissene hjelper deg selvsagt også her. Du vil kunne løpe både raskere og lengre på null komma niks. 

  Vil folk i det hele tatt kunne takle hvor bra du vil se ut med disse lissene. Hvem vet... Men med et par elastiske lock sjokkrosa skolisser tredd på f.eks. joggeskoene - så vil du finne det ut like raskt som disse lissene vil få deg til å løpe. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-HotPink
  Bredde: 3 mm