• 80+ solgt

  Elastiske, lock neongule skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Disse Elastiske Lock Svarte -Og Gule Skolissene Er Proppfulle Av Energi

  Det kommer til å svi verre enn et vepsestikk for de andre løperne når du stormer forbi dem. Velkommen til din nye hverdag. Med disse elastiske lock svarte -og gule skolissene, ja da må du bare venne deg til at du nå vil bli den raskeste av dem alle.

  Glem søte humler og bier som lager honning til deg, disse lissene er som vepser. De gir ikke noe verdens ting til de andre, de bare tar til seg selv hva de kan. Den eneste som får noe som helst fra disse lissene, er eieren av skoene som de er tredd på. Eier du disse skolissene, så blir du garantert en atletisk maskin - kanskje til og med så rask at du vil kunne fly som en veps også. Akkurat det kan vi egentlig ikke garantere da...

  Vi vedder på at folk flest aldri har en gang tenkt på å gjøre noe med skolissene for å forbedre idrettsprestasjonene sine. Men dette kan faktisk gjøre en skikkelig stor -og viktig forskjell på dine prestasjoner! Lisser som disse kan bidra til at du løper 1 minutt raskere rundt løpebanen, eller løfter 100 kg mer i styrkerommet.

  Og disse lissene har det smarte klikk-og-dra lukkesystemet, så her har du den perfekte passformen på null komma niks.

  Så bare glem den ene tingen vi skrev ovenfor. Vi har ombestemt oss, fordi med disse elastiske lock svarte -og gule skolissene så kan vi garantere deg allikevel - at du vil faktisk kunne fly som en veps med disse lissene.
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-NeonYellow
  Bredde: 3 mm