• 70+ solgt

  Refleks, lock, sjokkrosa skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Reflekterende Lock Sjokkrosa Skolisser Så Er Din Ventetid Over

  Ditt atletiske nivå vil bli tatt til nye høyder med disse reflekterende lock sjokkrosa skolissene. Med sitt enkle og geniale klikk-og-dra lukkesystem så vil du ha den tette og gode passformen på null komma niks. Fleksibiliteten er fantastisk og komforten er fra øverste hylle. Dette er noe føttene dine har ventet lenge på.

  Å si at disse skolissene gjør hverdagen din bedre og enklere, blir for svakt. Mer passende vil være å si at disse skolissene vil gjøre hele livet ditt bedre, fra A til Å. Disse moderne høykvalitets skolissene er virkelig fra øverste hylle. Lissene er proppfulle av gullmedaljeegenskaper, derfor går aldri atleter i verdensklassen til hverken treningsstudioet eller løpebanen - uten disse på føttene.

  Av og til så er det ikke nok å ha de beste skolissene i verden, fordi dette er noe man med hånden på hjertet kan si om alle våre elastiske skolisser her hos FeetUnique. Men det er noe spesielt med disse lissene. Sjokkrosa og reflekterende striper. Nei, vet du hva? Med disse lissene så kommer du ikke bare til å inspirere andre folk - men også deg selv...

  Og nettopp det å inspirere seg selv - er noe alle suksessfulle folk gjør. 

  Med disse skolissene så er det bare å se seg selv i speilet, så blir du faktisk skikkelig inspirert. Du hører jo hva speilbildet ditt sier til deg: "Ingenting er umulig for deg, skriv historie, bli raskere enn de andre". Som de aller fleste suksessfulle folk vil si - det er ikke nok å bare 'føle' seg bra på innsiden og utsiden...

  Du må kunne se deg selv i speilet fra topp til tå - og ikke bare føle, men være 100% overbevist og sikker på at du er dette!

  Så hør på speilebildet ditt sin sanne stemme, tre på deg disse reflekterende lock sjokkrosa skolissene og gå ut å sjokker verden med ditt enorme potensial.  
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-HotPink
  Bredde: 3 mm