• 80+ solgt

  Striper, lock, mørkebrune skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde

  Utsolgt

  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Føttene Kan Gjør Absolutt Alt Med Disse Elastiske Lock Mørkebrune Skolissene

  Det spiller ingen rolle hvor dine sneakers tar deg så lenge du har tredd på dem disse elastiske lock mørkebrune skolissene. Fordi alt blir bare enklere, bedre og mer naturlig med disse lissene på føttene.

  Velkommen til nåtiden og fremtiden. Tidligere, da måtte vi hele tiden bøye oss ned for å knyte våre skolisser. Dette er noe du vil kunne fortelle til barnebarna dine, de kommer da til å sammenligne det å bøye seg ned for å knyte skolisser hele dagen - med steinalderen.

  Men nå er det slutt på denne tiden. Fordi disse høykvalitets, brukervennlige, justerbare -skolissene vil transformere alle verdens sneakers om til de beste SlipOns som menneskeheten noen gang har sett.

  Er du midt i treningsøkten og trenger å løsne eller stramme passformen på skoene før neste sett? Disse lissene har et raskt og enkelt klikk-og-dra lukkesystem som vil gjøre deg klar for neste sett og flere repetisjoner på null komma niks. Sent ut til noe? Kanskje før, men ikke nå lenger. Ikke med all den tiden som du nå kommer til å spare med disse skolissene. Det er slutt på å bøye seg ned å knyte skolisser hele dagen nå og bli for sent ute til ting stadig vekk.

  Mørkebrunt er en klassisk basefarge, de kommer til å gjemme alt mulig av gjørme som prøver å legge seg på skoene dine mens du er på joggetur i fjellet. Disse lissene vil kunne matche så og si alt som finnes av ulike designs på de forskjellige sneakers. Denne fargen har også noe mystikk over seg, dette er jo perfekt for dem som rocker et par skolisser som folk flest aldri har sett før.

  Og noe annet folk flest ikke har sett før, er hva du er i ferd med å gjøre. Fordi med disse elastiske lock mørkebrune skolissene - så er ingenting umulig.    
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-BrownStripes
  Bredde: 3 mm