• 20+ solgt

  Striper, lock, lilla skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde

  Utsolgt

  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Lock Lilla Skolisser Med Striper Er Like Gode Som Dem Ser Ut

  Vi introduserer her elastiske lock lilla skolisser med striper. Her snakker vi kongelige skolisser som holder til på toppen av skolisseverdenen. Man kan liksom bare se det på dem. Og ja, lissene er like gode som dem ser ut. Her snakker vi kvalitet fra øverste hylle på alle områder. Har du først tredd disse lissene på dine sneakers, så ønsker du aldri å ta av deg på beina igjen. Noensinne! Så gode er dem.

  Mr. Komfort traff Fru.Stil, gikk på et par dates og til slutt giftet dem seg og fikk en unge som heter: Elastiske lock lilla skolisser med striper. Langt navn, men det ble da altså det fulle navnet. Uansett, dette er en helt sann historie.

  Det stripete designet av hvitt og lilla vil matche både fargen(e) og designet på dine sneakers bare helt utrolig perfekt. For folk som ser på deg med disse lissene - så vil det være som om du går i sakte film, med en passende musikk i bakgrunnen samtidig som lissene blafrer i vinden. 

  Disse lissene har også blitt spesifikt laget for å gi deg bedre løperesultater. Så vær forberedt på at du kommer til å løpe mye raskere enn før, det vil føles rett og slett ut som om du ligger to steg foran resten av universet.

  Elastisiteten på disse lissene leverer en fleksibilitet helt uten like. Lissene har også en lock som vil sikre en tett, god og behagelig passform. Produsert med høykvalitets materialer fra aller øverste hylle, noe som også betyr at disse lissene vil garantert leve lengre enn det skoene dine vil. Dermed kan du også tre disse lissene på ditt nye skopar når den tiden kommer - så vil du igjen få et par med SlipOns. Og siden du slipper å stadig bøye deg ned for å knyte skolissene dine, så vil du spare ryggen din og dermed også få en bedre helse slik at du kan holde på med idrett -og aktiviteter mye lengre enn folk som har de vanlige gamle skolissene kan.

  Elastiske lock lilla skolisser med striper betyr rett og slett bedre på alle områder - er du klar for bedre?
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-PurpleStripes
  Bredde: 3 mm