• 20+ solgt

  Elastiske, lock, svarte og blå skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Elastiske Lock Skolisser I Svart -Og Blått Så Blir Du Ustoppelig

  Med elastiske lock skolisser i svart -og blått så transformeres føttene dine om til 2 bulldosere som ikke lar seg stoppe av noe som helst - du vil med disse lissene rett og slett bli helt ustoppelig.

  Sliter du med slå din gamle personlige rekord på løpebanen? Dette kan lett fikses - bare skaff deg disse lissene.   

  La oss si at du bruker 6 sekunder hver dag til knyte skolissene dine, det er altså 36.5 minutter per år. Dette er tid som du heller kunne ha brukt på trening. Kanskje tar du av-og på skoene dine flere ganger i løpet av en dag også, det betyr altså da mer enn 6 sekunder per dag til knyting av sko - og dermed enda mer tid spart per år enn 36.5 minutter - hvis du skaffer deg disse skolissene.

  Det sies at hvis du møter en vegg, så må du bygge en vegg. Men dette trenger ikke du, fordi med disse lissene vil du kunne løpe rett igjennom  - og smadre hele veggen pladask ned. Null stress. 

  Med det geniale klikk-og-dra lukkesystemet som disse lissene har så kan du enkelt få den perfekte passformen på null komma niks. Fjellklatring for eksempel, neida - ikke med disse skolissene. Disse lissene er så fantastiske at du bare tar et veldig godt hopp, og så hopper du over alle de saktegående fjellklatrerne og høyere enn selve fjellet, før du til slutt lander stødig ned på fjelltoppen - uten en eneste svettedråpe. Det er såpass gode skolisser vi snakker om her. 

  Men seriøst, disse elastiske lock skolissene i svart -og blått er virkelig fantastiske. Nei, disse lissene har ikke blitt laget for Superman & Wonder Woman - disse lissene har blitt laget for å gi deg superkrefter. Er du klar for det?

  Hvis svaret er nei, da må du nok velge et annet par med skolisser. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-BlueBlack
  Bredde: 3 mm