• Støttende hælkopper i gel

  89,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Foten din er en intrikat anatomisk struktur med over 50 leddbånd og muskler, 30 sener, 33 ledd og 26 bein. Å løpe, gå eller stå på harde overflater over lengre perioder kan skade ett eller flere av disse leddbåndene så vel som muskler, bein og sener - spesielt rundt hælen. Mens plantar fasciitt er den vanligste årsaken til smerter i hælen, er det ganske mange årsaker til dette - f.eks. hælspore, anstrengt som et resultat av dårlig fotstilling, senebetennelse og mer alvorlige skader som klemte nerver og leddgikt.

  Når du opplever smerter i hælen fra en av disse nevnte skadene, er det aldri noe tvil om at du trenger noe for å lindre disse smertene. Ved slike tilfeller ville du nok også ha ønsket at noen hadde fortalt deg at slike hælsmerter skyldes i de aller fleste tilfeller dårlig demping i hælområdet - noe våre hælkopper her fikser. Hvis du ennå ikke har utviklet en slik tilstand, men bare lider av mild smerte, har du den luksusen nå av å håndtere dette fra starten av. 

  Innersåler mot hælsporer for hælkomfort

  Dette er hælinnsatser som er midt i blinken for deg som ønsker hælkomfort her og nå. De vil tilby utmerket støtte for sener og leddbånd rundt hælbenet samt gi strålende demping for føttene. Våre hælkopper i gel slites heller ikke ut, materialet beholder sin form perfekt - og vil sørge for at fotstillingen til hælen holder seg rett til enhver tid uansett hvor lenge du har vært aktiv.

  Våre innleggssåler passer for alle som sliter med smerter i hælen, inkludert personer med hælsporer. For mer alvorlige skader og smerter, se produktene i vår ortopediske kategori.


  Hvorfor er våre hælkopper i gel så effektive mot smerter i foten?

  Silikongel fordeler presset jevnt utover hele hælen og lindrer dermed smerter som ellers er konsentrert til ett enkelt punkt. Med denne støtten er hælen alltid i riktig posisjon, og det gjør en enorm forskjell. De passer til hvilken som helst sko de ute. Silikonet som brukes garanterer perfekt støtdemping og dette forhindrer skader. Dessuten mister heller ikke disse hælkoppene sin form. Med andre ord, her får du et slitesterk produkt som gir god valuta for pengene. 

  Disse innleggssålene kommer i to størrelseskategorier: 36 - 40, og 40 - 46. Så velg kategorien som har din størrelse. Dette er et produkt du vil kunne nyte i mange år. Vedlikehold er forøvrig også veldig enkelt. Innersålene er diskrete og enkle å rengjøre (vaskbare), den synlige delen er gjennomsiktig med et grønt merke som indikerer hvor hælen skal være. Dette gjør dem veldig enkle å sette inn.

  Skriv omtale