• Hverdagslige innleggssåler for komfort og ytelse

  179,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Trenger du å gå eller stå mye hver dag? Da er disse innleggssålene midt i blinken for deg. Hvorfor? Vel, fordi de tilbyr en helt enestående komfort som gjør verkende og trette føtter en enorm tjeneste. Sålene tar svært liten plass i skoene mht. at de er bare er 3/4 av den fulle lengden. Men allikevel dekker disse sålene alle de riktige trykkpunktene - og de kan brukes i alle slags sko.

  Hvis du har en aktiv livsstil, men ikke har smerter og / eller lider av en spesifikk medisinsk tilstand, er disse innleggssålene noe av det beste du kan få innen fotpleie. De tilbyr nemlig ikke bare fotbuestøtte, men også høy fleksibilitet og demping. Topplaget er mykt og laget fra bambus, noe som absorberer svette og nøytraliserer andre fuktkilder.


  Et alternativ til den klassiske, men utdaterte "Tri-comfort" Scholl innersålen

  Disse innleggssålene er det perfekte alternativet til Tri-comfort. Ideell for folk trenger fotpleieprodukter man kan stole på for hverdagslig bruk. For folk som står og går mye i løpet av dagen, er disse absolutt en sikker vinner. Komfortnivået er skyhøyt, og innersålene leverer virkelig varene i sitt oppdrag med å holde smerte i føttene unna. Som toppen av kransekaken er disse sålene også svært motstandsdyktige ovenfor vond lukt. Det må også nevnes at man ikke trenger å ha en spesiell medisinsk tilstand eller være en toppidrettsutøver for å kunne nyte de mange fordelene fra disse innleggssålene.   

  Innersålen er designet for å absorbere støt i hælen, støtte fotbuen og gi maksimal komfort til enhver tid. Sålen består av flere lag for å oppnå alt dette.


  De beste og mest allsidige innersålene

  For deg som jakter effektive og allsidige innleggssåler, er disse midt i blinken for nettopp deg. De kommer i to størrelseskategorier; -36 til 40, og 41 til 45. Sålene settes enkelt og intuitivt inn på plass, du bare sørger for at hældelen støttes godt opp på baksiden av skoen - så kan man ikke gå feil, uansett skotype. Dette er enkelt, men viktig å gjøre. Og vi snakker nok på vegne av mange når vi sier; "Nå har vi fått nok av såler som ikke er ergonomisk formet og ikke passer i skoene!".   

  Ettersom disse innleggssålene er uten tvil de beste på markedet der ute for generell bruk, så er det jo bare logisk at de passer inni alle slags sko også. Og siden de ikke fyller inn helt i tuppen, vil selv de trangeste skoene kunne romme disse sålene. 


  Den beste kombinasjonen av materialer

  Bortsett fra det øverste laget av bambus, inneholder innersålene latex og skum. Faktisk er hoveddelene laget av skum, noe som gjør dem lette og praktiske for alle slags daglige aktiviteter. Hvis du er ekstremt aktiv eller lider av en skjelettmuskulær tilstand, kan nok muligens et av våre andre produkter passe bedre for deg.

  Skriv omtale