• Høytytende innleggssåler med fotbuestøtte

  235,00 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Er du lei av at det verker i føttene etter kun et par timer i aktivitet? Da er disse innleggssålene med fotbuestøtte nettopp hva du trenger! Disse sålene vil sørge for at ubehagelig verking i føttene elimineres - og at du holder deg gående lenger og lenger for hver gang sålene brukes. Ikke feil å være trygg fra belastningsskader heller.


  De beste innleggssålene for fotbuestøtte

  Selve posisjonen på fotbuen er alfa og omega når det kommer til riktig fotbuestøtte. Føttene dine er absolutt i en sårbar situasjon hvis ikke fotbuestøtten er optimal - dette gjelder spesielt ved fysisk aktivitet med høy intensitet. Tiden vil gjøre problemet enda verre. Musklene vil bli unaturlig anstrengt og anatomien vil forandre seg - i verste fall også lede til skjelettmuskulære problemer. Vanlige problemer som oppstår ved mangel på fotbuestøtte er hælskader, plantar fasciitt, og akilleshæl tendinitt (kronisk og smertefull senebetennelse).


  De beste sålene for løpetrening

  Våre innleggssåler med fotbuestøtte leverer høy ytelse og kommer med en helt enestående støtdemping som gir en fantastisk dempende effekt. Idretter med høy påkjenning (som f.eks. løpetrening) kan fort føre til smerte, betennelse og hevelse hvis man ikke har nødvendig beskyttelse. Dette er såler som er midt i blinken for alle slags sko der ute som ikke føles så tettsittende som de burde - joggesko og løpesko inkludert.

  Feil fotstilling kan også over tid føre til smerte både i knær og hofter. Hvis skaden allerede har skjedd, kan det hende at disse innleggssålene ikke eliminerer smertene - men de vil definitivt bidra til å redusere dem.


  Innleggssåler mot skinnleggbetennelse

  Hvis du lider av skinnleggbetennelse eller mild til moderat plantar fasciitt, da kan våre innleggssåler her bidra til å minimere disse smertene mens du løper eller går. Hvis tilstanden er mer alvorlig og høyere, snakk da med din lege og ta en titt på våre spesifikke produkter i ortopedikategorien. Riktige innleggssåler vil redusere belastningen fra støt ved å dempe og støtte hælen ordentlig.


  Hvordan få mest mulig ut av våre innersåler

  Folk som ønsker forbedre sine prestasjoner både i hverdagen så vel som på treningsbanen - vil dra stor nytte av disse innleggessålene som gir en utmerket støtte til fotbuen. Hvis du ønsker å unngå påkjenning, overtrening, feil fotstilling etc., - da har du kommet til rett plass. Disse vil bidra til redusere smerte i hælområdet samt foten generelt uansett årsak.


  Hvem passer såler med fotbuestøtte for?

  Det er mange mennesker der ute som driver med hard fysisk aktivitet i ny og ne, men ikke jevnlig. Mange vil ofte prøve å kompensere for lange perioder med inaktivitet - med ekstra harde økter når de er tilbake i aktivitet igjen. En slik plutselig økning i aktivitet og intensitet medfører høy risiko for skade - spesielt uten støtte for høyrefoten. Disse innleggssålene løser problemet ved å sikre både fotbuen samt gi den hælstøtten som trengs under aktivitet. Riktig fotstilling vil la deg kunne trene lengre - og mer effektivt. 

  Innleggssålene gjør en god jobb med å absorbere støt fra aktiviteter som hopping og jogging - og alt i alt, reduserer risikoen for skader. Optimal støtte for fotbuen vil sørge for at du putter press på de musklene som faktisk kan takle det. Dette gjør at disse musklene også blir sterkere og sterkere over tid.  


  Svært slitesterke innleggssåler for støtte til hæl og fot

  Våre produkter er i særklasse når det kommer til kvalitet - de vil mest sannsynligvis holde seg lenger enn dine sko. De kan brukes under en rekke ulike aktiviteter; fotball, basketball, tennis, klatring, volleyball, skating og hva enn din favorittsport er. Sålene kommer i en rekke ulike størrelser, så her er det bare å velge og vrake. Innersålene er forøvrig også vaskebare og enkle sette inn i skoene - takket være en støttende hælkopp som settes opp i bakdelen av skoene. 

  Skriv omtale