• Innleggssåler (Skinn)

  115,00 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Innleggssåler i skinn har utallige fordeler. De er komfortable, elegante, bærekraftige, pustende og vakre å se på. Skinn tilpasser seg din individuelle passform. Innleggssåler av dette førsteklasses materialet føles også veldig klassiske og stilfulle å ha på seg - og det med god grunn.

  Den luksuriøse godfølelse må også virkelig understrekes her. 2GO er et dansk merke som virkelig har skutt gullfuglen her i å skape innleggssåler med den perfekte mengden av glimrende demping og høy komfort.


  De beste skinnsåler sko kan få

  Våre innleggssåler er laget fra ekte garvet skinn som er ekstremt slitesterkt og holder føttene tørre og gode. Bunnen er laget av latexgummi, noe som holder innersålene godt på plass. Disse innersålene kan også plasseres oppå gamle såler inni skoene, men vi anbefaler vanligvis å fjerne de eldre innleggssålene. 2 par innleggsåler per sko er kun et alternativ hvis skoene er littegrann for store i størrelsen. Disse innersålene vil redusere skoene med et halvt skonummer.

  Skinn beholder sin form over lang tid. Skinn bidrar også til å unngå fotsopp, overdreven svetting og andre vanlig fotproblemer. Skinnsåler er midt i blinken for folk som står og går mange lange timer hver dag.


  Skinnsåler for luksus og komfort

  Våre fornøyde kunder har jaktet etter luksuriøse innleggssåler som gir god komfort samtidig som de reduserer fuktighet og vond lukt, og det er akkurat det de finner og får. Skinnsåler er også et godt valg for folk som ikke vil kaste ut sine originale innleggssåler. De kan brukes med de aller fleste hverdagsskoene der ute på markedet. På grunn av den enestående kvaliteten på materialet, vil disse skinnsålene også mest sannsynligvis overgå levetiden til dine sko - skinn er nemlig svært slitesterkt.

  Innleggssåler laget i skinn er midt i blinken for dagligdags aktiviteter - som for eksempel gå og stå. Hvis du jakter på innleggssåler skreddersydd for en spesifikk idrett, da anbefaler vi at du går til våre andre kategori for nettopp dette. Det samme gjelder hvis du har en medisinsk tilstand som krever ortopediske produkter, vi har en egen kategori for dette også. 


  Skinnsåler med alt man kan ønske

  Sålene kommer i alle størrelser fra 36 til 46. Du rengjør dem bare helt enkelt med en fuktig klut og mild såpe. Den synlige delen av innersålene kommer i svart eller den naturlige skinnfargen - avhengig av hva du foretrekker. Ettersom innleggssålene tar litt plass, må du sørge for at skoene dine ikke allerede har en svært tett passform hvis du planlegger å sette  dem oppå de originale innersålene. Sålestørrelsen skal forøvrig matche skostørrelsen bra.

  Skriv omtale