• Hælgrep

  49,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Våre enestående hælgrep (Heel Grips) er nettopp hva du trenger hvis du har fått nok av at skoene glir av og / eller gnager og irriterer hælen. Det er faktisk veldig mennesker der ute som eier og holder fast på et par favorittsko med nettopp disse problemene. Hælgrep fra FeetUnique er løsningen.  

  Etter at du har satt dem inn, anbefaler vi at du bruker et skohorn fremover - for å sørge for at du ikke trykker ned dine hælgrep ut av plass når du tar skoene på. Dette er ikke en obligatorisk ting - bare et forslag for lettvinthet og komfort. 


  Den beste løsningen for gnagende sko

  Det er flere grunner til at våre hælgrep er den beste måten å gjøre ukomfortable sko gode til å brukes igjen. Først og fremst er de veldig enkle å sette inn i skoene. De er laget fra ekte skinn av høyeste kvalitet. Selv om våre hælgrep (Heel Grips) ikke er begrenset til kun bruk med høyhælte sko, er det denne type sko folk flest sliter med nettopp disse nevnte problemene. Når det kommer til å forhindrer dannelse av smertefulle blemmer - er hælgrep nettopp hva du trenger.

  Alle med sko som ikke har en tett og god passform - vil digge våre hælgrep. Hvis skoene gnager mot hælen, da har du nå kommet til rett plass. Problemet løses takket være en glimrende kombinasjon av mykt anti-glidende materiale og ekstra volum over hælene. 

  Hælgrep kan brukes med høyhælte sko, joggesko, arbeidsstøvler og andre sko. Med hælgrep i skoene kan du helt fint utføre hverdagslige aktiviteter. Si farvel til sko som gir gnagsår og irritasjon - hælgrep gjør vonde sko til gode sko.


  Dette må du vite

  Hælgrep-innsatsene er selvklebende, så alt du trenger å gjøre er å feste dem bakerst på skoene over hælen. Dette produktet passer alle sko. 

  Hælgrep løser problemer med gnagsår og ukomfortabel passform. De er ikke ment eller formålslaget for noen spesifikk tilstand. Hvis du sliter med plantar fasciitt, nevroma eller et annet fotproblem - ta da en titt på vår ortopediske kategori.

  Skriv omtale