• Lammeull Innleggssåler

  79,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Våre innleggssåler i lammeull er temperaturregulerende og helt naturlige. Til tross for dette materialets enestående varmeegenskaper, vil ikke føttene dine "overopphetes" når temperaturen synker. Innersålene vil føles både varme og komfortable. Lammeull er ekstremt effektivt produktmateriale, og det er veldig enkelt å forstå hvorfor når man har først prøvd det. Ekstremt mykt og en egenskap til generere naturlig høy varme.


  De mest komfortable innleggssålene

  Dette er nok de mest komfortable innleggssålene du kan forestille deg! Folk som er på utkikk etter optimale varmeegenskaper, vil finne lammeullsåler helt uunnværlige. Det luksuriøse og naturlige materialet varmer føttene godt opp og hjelper til med å regulere temperaturen.

  Disse innleggssålene i lammeull vil passe inni enhver skotype der ute på markedet - så lenge du regner med at de vil ta opp noe av plassen inni der. Hvis du jakter tynnere innleggssåler som fortsatt leverer rikelig med god varm, da er nok våre fleece -eller filtsåler et bedre alternativ for deg. 


  Naturlig varme innersåler

  Gode varme innersåler er ikke så lett å finne som man kanskje tror. Det er nemlig begrenset med innleggssåler man finner på markedet nå som ikke enten er altfor varme, eller altfor tykke. Og skal man ty til oppvarmede innleggssåler, må man ha svært solide og robuste sko som også vil bli klumpete og trange - da de ikke vil passe nedi mer slanke stilfulle sko. Oppvarmede innersåler har som regel også bare 1 varmeinnstilling, basta.

  Lammeull derimot, gir helt naturlig oppvarming, er temperaturregulerende og svært myk. Disse fordelene vil gjøre prislappen verdt det. Med lammeullsåler er man klar for alt av utendørsaktiviteter. Alt! Er det veldig kaldt ute, er dette ingen hindring når man har innleggssåler i lammeull. Disse innersålene er konstruert slik at du kan helt enkelt bare klippe dem ned selv til ditt eget skonummer som vil passe nettopp dine sko. De kommer i 2 størrelsesutvalg. Den minste dekker 20 til 35 i skonummer, mens den andre dekker størrelsene 36 til 47. 


  Godt vedlikehold = livslang levetid

  Ikke vask lammeullsåler - det er dog en spesiell sjampo tilgjengelig på markedet som du kan skaffe deg. Dette er en type sjampo som er spesialdesignet for rengjøring av nettopp dette materialet. Hvis du bruker noe som helst annet enn den, vil du risikere å forkorte lammeullsålenes levetid og holdbarhet. En mild sjampo kan fungere i nødstilfeller om ikke noe annet er mulig. 

  Lammeullsåler gir deg et smakfullt design med en naturlig tofarget kombinasjon av krem og hvitt. For å sette sålene inn i skoene, må du bare ta en saks først og klippe etter din foretrukne linje (altså ditt skonummer), og når du har gjort det, er det bare å sette dem inn i skoene dine. Så kan den kaldeste vinteren bare komme, med lammeullsåler vil du være klar for det!

  Skriv omtale