• Tynne innleggssåler i gel

  239,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Tynne innleggssåler som er midt i blinken for deg som står på beina mye av dagen - da de absorberer støt og gir myk demping til en hard fotseng. De reduserer smerter og lindrer følelsen av vond tretthet. Disse innersålene har en slank profil, men er allikevel stabile og robuste - med en mild til moderat mengde fotstøtte. Uansett hvilke sko du har, tar disse svært liten plass. Du trenger heller ikke å velge sko med et høyere skonummer (en klar fordel - da mange innleggssåler har den ulempen av å kreve nettopp det). Så ja, disse innleggssålene leverer virkelig varene.


  Tynne innleggssåler for arbeidsdagen
  - derfor er disse de beste du kan få!

  De kan brukes både i hverdagssko og arbeidsstøvler. De kan vaskes for hånd. De kommer en perfekt passform som er garantert pga. de kan kuttes i størrelse. Men grunnen til at disse innersålene er de beste der ute for arbeidsdagen, er 3 ting; enestående demping, glimrende støtdemping, og utmerket støtte. 

  Hvis du ikke har så mye plass i arbeidsskoene dine, men trenger disse 3 fordelene, vel, da har du kommet til rett plass. Hvis ditt arbeid krever at du står og går mye, og at skoene føles harde og ukomfortable - da bør du virkelig gi disse tynne innleggsålene i gel en sjanse. 2GO bruker silikongele for en god grunn - det er rett og slett hva som virkelig leverer varene her. For minimal bruk av plass og maksimal støtdemping, er dette materialet det beste man kan få der ute. For ikke å snakke om hvor formbare de er, noe som garanterer en jevn og fin støtte for føttene. 


  De mest slitesterke innleggssålene

  Våre innleggssåler i gel beholder formen - lenge, veldig lenge. I de aller fleste tilfellene vil sålenes levetid overgå selve skoene - til og med de meste holdbare arbeidsstøvlene der ute. Disse innleggssålene er midt i blinken for arbeidsdagen, lange fotturer og hverdagslig aktivitet. De er ikke laget for noen spesifikk medisinsk tilstand, men de er definitivt de beste tynne innleggssålene man kan få til hverdagslig bruk.

  Disse innersålene laget fra silikongele kommer i to størrelseskategorier: 37 - 42, og 42 - 46. Og de er svært enkle å sette inn i alle slags sko. Så hva venter du på? Løp og kjøp!

  Skriv omtale