• DEO Innleggssåler

  54,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Disse innleggssålene dufter av deodorant, derfor navnet DEO-såler. Disse innersålene inneholder aktivt karbon som fjerner vond lukt og absorberer svette. På toppen av dette gir disse myke innleggssålene også en lett dempende effekt for føttene. For folk som har problemer med vond lukt og fuktighet på føttene - eller ønsker å forebygge dette med såler som holder skoene friske og rene til enhver tid, vil absolutt digge disse DEO-sålene. 


  Hvordan fikse stinkende føtter

  Aktivt karbon i DEO-innleggssålene absorberer fuktighet og lukt svært effektivt. De er perforerte for å gjøre det mulig å transportere og akselerere karbonfuktighet. Mild og komfortabel aroma gjør at skoene dine lukter friskt og godt hver eneste gang.

  Bruk av disse innleggssålene er ikke begrenset til en bestemt type sko. Innersålene kan klippes i størrelsen slik at de passer til hvilken som helst sko der ute på markedet. De er også ganske slanke i profilen, så de tar ikke så plass i skoene. Men de er ikke innersålene som tar minst plass av de vi tilbyr her hos FeetUnique, så hvis skoene dine allerede har en tett passform, se vår andre kategori for nettopp dette. Her finner du nemlig til aller tynneste innleggssålene på markedet - og av høyeste kvalitet. 


  Fjerner vond fotlukt

  Bortsett fra innersålenes aktive karbon som fjerner vond lukt, har DEO-innleggssåler et topplag av pustende viskosestoff og en bunn laget fra latexskum. Disse materialene jobber altså sammen for å skape et miljø som gir luktfrie føtter. Sålene er ikke begrenset til en spesifikk aktivitet. Folk som driver med en god del fysisk aktivitet vil sette pris på disse innleggssålene da de bekjemper vond lukt og fuktighet - noe som naturligvis er et vanlig problem for folk som driver med fysisk aktivitet. 


  Velge riktig størrelse

  Ettersom innleggssålene er designet til å kunne bli "klippet ned til din størrelse", trenger du ikke å bekymre deg for deg at de ikke skal kunne passe skoene dine. Du klipper dem bare helt enkelt ned til din egen passform og skonummer. Sålene dekker hver størrelse mellom 36 og 47. Vær oppmerksom på at disse DEO-innleggssålene ikke er vaskbare. De kommer med et diskret look hvor den synlige delen av innersålen er lysegrå eller hvit med fine perforeringer for å kunne gi de gode pusteegenskapene.


  Brukervennlige

  For å bruke DEO-innleggssålene og få din størrelse, følg skonummerlinjen bakpå og klipp deretter. Etterpå plasseres de bare helt enkelt inn i skoene på null komma niks. 

  Skriv omtale