• Støttende innersåle med hælløft

  69,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Heel Support Innleggssåler - disse innersålene er et innovativt høykvalitetsprodukt som er spesialdesignet for å hjelpe folk med ulik benlengde - enten det er noe dem er født med eller er resultatet fra et kirugisk inngrep. Sålene vil lindre hælsmerter og er midt i blinken for deg hvis du sliter med at baksiden av føttene gnikker mot skoene og irriterer. Som produktnavnet så fint på engelsk hinter om, vil disse innleggssålene altså løfte opp hælen din slik at irritasjon og gnidning unngås.  

  Disse hælstøttende innleggssålene passer ypperlig for deg som sliter med akillestendinitt og plantar fasciitt. Personer som lider fra dette vil også ofte oppleve oppleve smerter i knær, hofter eller ryggen pga. feil fotform og posisjon som påvirker hele kroppen.

  En annen god ting med disse innersålene er at også kan bidra i kampen mot hælsporer - dog våre Heel Support Plus Innleggssåler passer aller best for nettopp det. De er nemlig formålslaget for å bekjempe nettopp hælsporer. Heel Support Plus vil absorbere støt mot hælen og tilby enestående demping. 


  De beste innleggssålene ved hælsmerter

  Folk som har, eller som tidligere har opplevd smerter i akillessenen, vet at dette er noe som ofte kan gå over til noe mer alvorlig som akillestendinitt eller kronisk senebetennelse - så folk som kjenner til dette, vil dra stor nytte av disse innersålene. De er også i midt i blinken for deg som leter etter en løsning for å heve hælen og lindre smerter. 

  Når hælen løftes, forkortes akillessenen - noe som tar bort presset på den. Dette er noe man raskt vil legge merke til. Hvis du prøver å plassere foten godt plantet på bakken for å så løfte forfoten, vil du føle en ganske så ubehagelig og strekkende smerte bakpå hælen - nesten umiddelbart. Altså, dette gir smerte, og dette er det motsatte av hva vi ønsker. Men når hælen heves, vil fotens kontaktpunkt flyttes sammen med ditt nedslag og dempe hælstøt når du går.


  Strålende innleggssåler ved ulik benlengde

  Løsningen på irriterende gnidning på baksiden av foten er faktisk ganske så overraskende enkel. Det trengs nemlig bare et hælløft - gjort på riktig måte. Da endrer du fotens vinkel og punktet som skoen griper på når du går. I tilfeller når det er ulike benlengde, kan disse innleggssålene plasseres inni skoen til det korteste beinet for å jevne ut forskjellen.

  Disse innersålene passer til hvilken som helst sko der ute på markedet. Du skal bare helt enkelt plassere disse innsatsene helt bakpå skoene - og det er alt. De er laget fra ekte, vegetabilsk, garvet skinn - et svært slitesterkt materiale som vil gi utsøkt demping til føttene dine, samtidig som materialet også vil absorberer og eliminerer fuktighet og svette. Det finnes simpelthen ikke noe bedre materiale man kan lage ortopediske innleggssåler av - enn nettopp hva disse er.

  Skriv omtale