• Ortopediske innleggssåler som støtter hele foten

  229,00 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Ortopediske innleggssåler i full lengde som kan lindre en rekke fotproblemer. Dette er såler som leverer støtte for tverrbuen, den mediale langsgående buen og den laterale buen på foten. Med andre ord, støtte gis til hver eneste bue på føttene. Disse innleggssålene vil også absorbere og dempe støt mot hælen. Dermed er du også sikret maksimal komfort.


  De beste innleggssålene for plantar fasciitt

  Med rett støtte for fotbuen vil belastningen på leddbåndene fra tærne til hælen få en merkbar redusering. Rett fotbuestøtte vil også bidra til å redusere smerte i hælområdet for demping og ytterligere støtte. Så disse sålene vil lindre all slages smerter og ubehag i føttene. Disse innleggssålene hjelper svært godt mot fotproblemer som akillestendinitt, flatfot, metatarsalgi og mange flere.

  Disse innleggssålene vil holde føttene i en riktig anatomisk fotstilling. Sålene støtter hele foten, og ikke bare den mediale buen (hovedbuen på foten). Når føttene får en støtte som hjelper deg med å opprettholde riktig fotstilling, sørges det for at de rette musklene i føttene jobber og fungerer slik de skal, noe som også vil styrke dem mer og mer over tid.


  De beste innleggssålene for fotbuestøtte

  Disse innleggssålene gir perfekt støtte for alle de tre buene på foten, noe som gjør dem til en glimrende løsning, uansett hvilken fotbue du mangler eller har problemer med. Sålene er forøvrig også lettvektet og svært komfortable - til og med for folk som lider av ubehagelige fotproblemer.


  Innleggssåler mot supinasjon

  Disse innersålene vil støtte den ytre buen dermed forhindre supinasjon, altså at foten forskyves utover når du beveger deg. Sålene er spesialdesignet for å støtte hele foten slik at man vil oppleve utmerket komfort for føtter som er trette og verker. Dette er ortopediske innleggssåler i full lengde, noe som gjør dem kvalifiserte til lindre slik ubehag i føttene. Du vil definitivt oppleve fantastisk forskjell.

  Hvis du sliter med hælsporer og opplever store smerter fra det, bør du heller ta en titt på våre produkter med ekstra hælstøtte - da disse kommer med ekstra demping, spesielt i de områdene hvor man opplever smerter fra hælsporer.  

  Innleggssålene passer til de aller fleste skoene der ute. Hvis skoene dine allerede har en svært tett og god passform, anbefaler vi at du heller tar en titt på våre andre ortopediske innersåler. Vi har nemlig andre slike innleggssåler som bare har en 3/4-lengde, noe som gir nok av plass til tærne - men samtidig også denne nødvendig fotstøtten man forventer av slike spesialiserte såler.  

  Hvis du trenger å stå eller gå mye av dagen din og opplever smerter i føttene, vil du ha stor nytte av disse innleggssålene. De er nemlig svært effektive mot nettopp dette.

  Vi anbefaler at du begynner å bruke innersålene så fort du får dem, da de vil straks begynne å rette opp i problematiske tilstander og forhindre at slikt forverrer seg ved tiden. Man vet aldri hvor nær man er punktet hvor ting går fra vondt til verre i føttene.  

  Skriv omtale