• Innersåler for korrekt hælform

  69,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Heel Level er det offisielle engelske navnet på disse førsteklasses innleggssålene som fikser opp på føtter som lener seg innover (pronasjon) eller utover (supinasjon). Sålene korrigerer formen etter hva som er hælens behov ved å enten heve innsiden eller utsiden av hælen. Når hælens form går innover eller utover, vil dette føre til smerter og ubehag i både hæl og fot. Etter hvert vil man også begynne å få smerter i kne og hofte. Disse innleggssålene (Heel Level) vil bidra til å løse dette problemet. Så folk som sliter med feil form kan her puste ut - dette førsteklasses produktet er nettopp hva man trenger for å få en slutt på disse fotproblemene. Disse innersålene retter opp i feil fotform og tvinger føttene til å slutte å lene seg sidelengs når man går.

  Heel Level Innleggssåler er ikke begrenset til noen spesifikke sko. Du kan bruke dem i alle slags sko der ute på markedet - da de opptar svært lite plass. For ikke snakke om den ekstremt gode holdbarheten og skyhøye komfortnivå. Sålene er laget fra ekte vegetabilsk og garvet skinn, noe som desidert er toppklasses materialet for ortopediske innleggssåler. Så med all denne informasjonen på bordet, kan man ganske trygt si at disse innersålene vil holde seg lengre enn skoene dine.


  Topp innleggssåler for daglig bruk

  Disse innleggssålene er ikke egnet for bare én eller flere spesifikke aktiviteter. De er i sitt ess og som skapt for å korrigere feil fotform og posisjon - noe som derfor betyr at du kan og bør bruke dem daglig. Feil fotform kan føre til en rekke alvorlige problemer i lengden. Avhengig om du lider pronasjon eller supinasjon, kan feil stilling på føttene føre til skjelettmuskulære problemer og deformasjon - samt forårsake høye smerter i knær og hofter.

  Heel Level Innleggssåler er svært enkle å sette inn på skoene. Det skal bare helt enkelt plasseres helt bakerst på skoene under hælen. 


  Innersåler som øker relevant muskelstyrke

  Hvis din fotform ikke er optimal, vil din ukorrekte posisjon føre til at muskler i føttene vil bli anstrengt, mens andre tvunget inn i feil stilling, og noen ikke bli brukt nesten i det hele tatt. Det er her disse ortopediske innleggssålene vil bidra til å gjenopprette en ikke-optimal fotfunksjon tilbake til normalen og dermed optimalisere føttenes muskelfunksjon. Forbedret muskelfunksjon vil føre til økt muskelstyrke.

  Musklene dine kan fortsette å styrke seg kontinuerlig - forutsatt at du ikke fjerner disse innsatsene (innersålene). Ortopediske innleggssåler kan altså gjøre føttene sterkere samtidig som de lindrer anstrengt muskelvev og leddbånd.

  Skriv omtale