• Innersåler for fotbuestøtte

  99,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Disse innersålene tilbyr den mediale fotbuen rett og god støtte, noe som minimerer og forhindrer hælsmerter ved å redusere belastningen på området mellom tærne og hælbenet. Innsatsene her er en diskret og effektiv måte å støtte hovedbuen i foten din på. Et annet pluss er at de tar nesten ingenting av plass i skoene dine i det hele tatt.


  Innleggssåler for overpronasjon

  Støtte til hovedbuen forhindrer den fra å rulle innover (overpronasjon). Med riktig støtte til fotbuen vil verking, ubehag og smert avta umiddelbart. Innersålene bidrar til å fordele trykket jevnt, og bring føttene inn i best mulig posisjon slik at muskler og bein holder seg i en optimal tilstand. 

  Disse innleggssålene er ekstremt effektive hvis man lider av en tilstand som flatfot (kollapset fotbue), eller om man har kronisk tretthet i føttene. Sålene vil forhindre at tilstanden forverres. Det skal også nevnes at innersålene også er svært enkle å sette inn i skoene - uansett hvilken skotype der ute på markedet det er snakk om. De vil feste seg godt fast på bunnen av skoene dine - og forbli der. Toppdelen er laget fra komfortabelt vegetabilsk og garvet skinn - noe som både presterer godt så vel som ser godt ut.


  De beste innleggssålene for fotbuestøtte

  Her snakker vi innersåler som er perfekte innsatser for fotbuestøtte. De er midt i blinken for folk som lider av plantar fasciitt eller smerter ved eller rundt hælen eller fotbuen. Sålene vil kunne lindre alvorlig smerte som man opplever ved en lengre inaktiv periode, som f.eks. etter mye sitting på kontoret i arbeidstiden eller når man våkner om morgenen.  

  Produktet er glimrende for de der ute som ikke bare ønsker øyeblikkelig smertelindring, men også en langsiktig løsning. Disse innleggssålene vil avlaste overbelastede muskler og hjelpe dem til å jobbe optimalt og bli langt sterkere på lang sikt - samt beholde rett fotform. Selv om disse sålene passer best for sko der ute på markedet med liten eller ingen fotbuestøtte, kan de fortsatt fint brukes i alle slags skotyper. Hvis du har sko som er temmelige flate i midten, ville disse innersålene definitivt tilby deg gode fordeler.

  Innersålene er laget fra ekte, vegetabilsk, garvet skinn - noe som sørger for enestående komfort og skyhøy holdbarhet, samtidig som fuktighet fra f.eks. svette elimineres. Med mindre du tar sålene ut og vasker dem, vil de aller mest sannsynligvis ha en lengre levetid enn skoene dine. Og i skoene er hvor dem bør være helst til enhver tid. 

  Det er ikke sånn at disse sålene er formålslaget til én spesifikk aktivitet. Men der er skapt for å forme en riktig fotbue slik at du skal unngå smerter og alvorlige fotproblemer. 

  For å komme i gang med å nyte dette produktet fra øverste hylle, skal du bare plassere disse innersålene i skoene. Men husk på å holde den selvklebende bunnen skjermet inntil du først har prøvd dem. Da vet du nemlig nøyaktig hvor du ønsker å plassere dem inni skoene først - og da kan du deretter ta av coveret slik at innsatsene kan bare feste seg fast nettopp der hvor de er ment for å være.

  Skriv omtale