• Halvsåle med tverrbuestøtte

  99,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Hvis du opplever smerter, tretthet eller ubehagelig verking i forfoten - da har 2GO laget innleggssåler som er midt i blinken for deg. Smerter og ubehag i dette området skyldes ofte feil fotstilling over lengre tid, noe som da betyr problemer med tverrbuen


  Innleggssåler mot metatarsalgi

  Metatarsalgi er smerte i området ved tåballen. Våre halvsåler har en komfortabel pute/demping som lindrer smerter og leverer støtte til tverrbuen. Hvis buen ikke er til stede, vil disse innleggssålene få den tilbake. Så dette gjør disse innersålene til den enkleste og beste løsningen på smerter i dette området.

  Denne delen av foten vil måtte kunne bære på mye vekt og belastning - spesielt når du beveger kroppen fremover. Sålene er midt i blinken for folk som absolutt ikke vil gå på kompromiss med komfortnivået. Innleggssålene er en langsiktig og god løsning ettersom fotstøtten både lindrer smerte og verking så vel som å bygge opp styrkenivået i de relevante musklene - noe som eliminerer dermed problemer forbundet med metatarsalgi.

  Hvis du allerede har sterke smerter, vil mangel på støtte bare forverre disse smertene mer og mer med tiden. Det eneste unntaket fra dette er hvis du opplever tretthet fra en kortvarig intensiv eller anstrengende aktivitet.


  De beste halvsålene ved forfotsmerter

  Disse halvsålene hjelper til med å både forebygge samt lindre forfotsmerter - ikke bare fra metatarsalgi, men også en tilstand som kalles plantar fasciitt. Disse innersålene vil umiddelbart få smerter og ubehag under kontroll  samt forhindre at symptomene forverres over tid. 

  Det ordentlig og skikkelig demping som er nøkkelen til smertelindring. Disse halvsålene passer til de fleste skotyper der ute på markedet. De tar bare opp littegrann plass helt foran i skoen. Så det eneste unntaket mht. kompatibilitet er sko som allerede har en ganske så tett passform. Hvis dette er tilfellet, anbefaler vi at du heller tar en titt på våre mindre innersåler/innsatser for tverrbuen. 

  Halvsålene er laget fra ekte vegetabilsk og garvet skinn, et virkelig høykvalitets materiale som sørger for førsteklasses komfortnivå i kombinasjon med veldig lang holdbarhet. Det er et lag med latex som gir den ekstra demping i bunnen. Og takket være disse slitesterke materialene vil også levetiden på innleggssålene bli svært lang. 

  Disse halvsålene er ikke designet for en bestemt type aktivitet. Hovedformålet med dem er å lindre smerter og ubehag som skyldes de medisinske tilstandene og fotproblemene nevnt ovenfor.

  Skriv omtale