• Fleecesåler

  64,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Vårt spesialiserte fottøymerke er stolt over å presentere et produkt fra aller øverste hylle; våre ekstremt komfortable innleggsåler av fleece med en god dempende effekt. Mens lammeull gir en utmerket oppvarmingseffekt, bør fleece absolutt ikke undervurderes - spesielt med tanke på hvor mye tynnere det er.

  Fleece er også mer slitesterkt enn lammeull. Innleggssåler av fleece er perforerte for å kunne slippe luft gjennom, og dette reduserer dermed vond lukt og fuktighet. Vond lukt og svette fjernes fordi disse fleecesålene inneholder aktivt karbon. Fleecesålene holder seg også godt på plass takket være deres latexfeste på bunnen samt et mykt og deilig topplag.


  Varme innleggssåler for støvler

  Er du på jakt etter varme innleggssåler som kvitter seg med vond lukt og fuktighet?
  Da har du kommet til rett plass. Våre innleggssåler er laget fra fleece og vil holde føttene dine gode og varme - og det uten å fylle opp altfor mye plass inni skoene. Det siste nye av teknologier har her blitt utnyttet for å sikre et par helt enestående fleecesåler med aktivt karbon som tilbyr fantastisk temperaturregulering og varme.

  De utrolige varmegenererende egenskapene til fleece har vært kjent i århundrer. Man kan f.eks. gå tilbake i 2. verdenskrig, hvor soldater hadde på seg fleecejakker for å holde varmen i kuldegrader. Fleece hjelper nemlig til med å holde på kroppsvarmen - og det på en naturlig måte, selv når kong vinter herjer på sitt kaldeste. Våre fleecesåler vil b.la. være en utmerket gave til en du er glad i - og en gave som varer lenge. 

  Fleece er også blant de mest slitesterke materialene der ute. Faktisk viser vitenskapelig bevis at fleece er det eneste naturlige materialet som vil beholde på formen uten å revne eller brytes helt av - selv etter å ha blitt bøyd frem og tilbake titusenvis av ganger!

  Et annet pluss med disse innleggssålene, er at de passer rett og slett til alle slags sko der ute. Fleecesålene klippes ned til ditt skonummer og plasseres inni skoene dine på null komma niks, du klipper bare etter en forhåndsmarkert linje på baksiden som matcher ditt skonummer. Legg merke til at disse sålene ikke er vaskbare. Dette er innleggssåler som vil gi deg mye varme og komfort under kaldt vintervær. Fleecesåler passer for alle slags aktiviteter, inkludert idretter, hobby, arbeid og annet. Varme og tørre føtter er garantert!

  Ikke la føttene gå gjennom nok en vinter uten våre fleecesåler. Bestill i dag!

     

  våre er at de passer til praktisk talt alle sko når de er kuttet i størrelse. Vær oppmerksom på at de ikke kan vaskes. Følg linjene på baksiden for å klippe dem slik at de passer til skoene dine, sett dem inn i skoene dine, og nyt deres varme og komfort i kalde eller til og med isende værforhold. De er effektive for alle slags aktiviteter, inkludert sport, hobbyer og arbeid, og holder deg varm og tørr hele veien.

  Ikke utsett føttene for en annen grusom vinter. Bestill nå!

  Skriv omtale