• Elastiske Flate Hvite Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde

  Utsolgt

  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Belønn dine levekår med hvite flate elastiske skolisser uten knyting.

  For voksne som vil vinne tiilbake mer tid i hverdagen, for barn som bare ikke kan vente med å komme seg ut av døren - og for alle dere der ute som har fått fysisk og psykisk nok av å bøye dere ned flere ganger til dagen for å knyte skolisser - hvite flate elastiske skolisser uten knyting kommer her til unnsetning for å redde (hver)dagen. Kjenn på følelsen av mer komfort, mindre ekstraarbeid og bli kvitt den store stygge overflødige klumpen av lisser på toppen av skoene, den som ofte gjør at skolissene løsner eller får løkkene hektet fast i et eller annet. Du vet jo hvordan skoverdenens fremtid ser ut? Stemmer, ingen knyting! Og fremtiden er her og nå - og med deg på kjøpet med disse lissene får du en ekstra bonus i form av en ekstra god holdbarhet og en ekstra god passform.

  Letteste måten å slippe unna knyting av sko.

  Så fort pakken med dine flate hvite elastiske skolisser kommer i posten, så skal du bare helt enkelt tre dem igjennom skoenes lissehull - akkurat som du gjør med vanlige skolisser. Bortsett fra at disse lissene lar deg kun gjøre jobben én eneste gang, og etter dette - så vil lissene ta over for deg, slik at du kan fokusere på mer viktige ting. Når du er ferdig, så kan du klippe av de overflødige lissene eller lage en knute i enden på dem, alt etter hva du selv foretrekker. Vi anbefaler at man bruker den inkluderte låseklipsen, etter dette er man nemlig garantert den samme gode trygge passformen - hver eneste dag. 

  Man vil spare enormt mye tid.

  Visste du at folk flest bruker totalt 1 hel måned av sitt liv på å knyte skolisser? 1 måned! Tenk på alt man kan gjøre på 1 hel måned - og da har vi heller ikke tatt med all tiden folk bruker på å bekymre seg over om skolissene vil løsne, revne eller om lissene må eventuelt knytes / justeres på nytt. Man skal altså lete lenge etter skolisser med flere egenskaper og av høyere kvalitet enn disse. De har en såpass god holdbarhet at du vil kunne nyte dem i flere par med sneakers fremover - lissenes holdbarhet overgår nemlig levetiden på flere skopar.

  Slipp løs kreativiteten og skreddersy din egen stil.

  Du vil ikke kunne finne bedre priser online enn her hos oss - og med den svært allsidige hvitfargen vil du få frie tøyler til å skreddersy ditt look. Og siden lissenes lengde da vil være helt unik og passende for dine egne føtter, så kan du enkelt ta dem over til din sneakers også. Disse holdbare skolissene har en kompatibilitet som er i en klasse helt for seg selv, det er faktisk kun høye støvler disse lissene ikke vil passe sammen med. 

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique.

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på. 
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt! 
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene. 
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden. 
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger. 
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale