• Elastiske Flate Turkis Blå Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  La flate elastiske turkise skolisser uten knyting gi deg et par herlig slip-ons.

  Hvilken farge er det du ikke ser hver dag som minner deg om positivitet? Turkisblått. Og hvor hører denne herlige fargen hjemme? - På et par av våre herlige skolisser. Nærmere bestemt på våre flate elastiske turkise skolisser uten knyting. Dette er skolisser som er klare for å forandre helt på alt du tenker om fottøy. Med disse lissene kan du si "Farvel" til å bøye deg ned opptil flere ganger daglig for å knyte -og løsne på skolisser. Det samme gjelder også eventuelt for personen du skulle kjøpe disse lissene til. Man kan også se frem til å spare en massevis av tid på knyting av barnas skolisser. Med andre ord, disse skolissene vil gi deg tidenes gave - bokstavelig talt. Bare skli føttene inn i skoene, en rask og enkel justering, stram låseklipsen - og voilà, så er du ute av døren.  

  Passer lett inn i sko for både voksne og barn.

  Vi selger ikke produkter i én universal størrelse hvis ikke vi er sikre på at denne størrelsen faktisk lever opp til sitt navn. Disse lissene har ikke bare det nydelige utseendet med seg, de har også en strekkbarhet på hele 130%. Dette betyr at absolutt alle folk på denne planeten kan stramme skoene til sin egen perfekte passform med disse lissene. Hvis vi solgte spesifikke størrelser, da ville muligens 2 personer f.eks. med samme skostørrelse allikevel behøve ulike lisselengder pga. deres ulike skotyper. Men ved å sende ut ekstra lange skolisser til alle, så kan man altså selv skreddersy lissene slik man selv ønsker ved å først tre dem igjennom skoenes lissehull før man til slutt trimmer av de overflødige lissene.     

  Nyt en holdbarhet som overgår selve skoene.

  Nå som dine skolisser har fått den perfekte passformen, så skal du også være klar over at disse lissene har en ekstremt god holdbarhet - de vil raskt og enkelt kunne overføres til ditt neste skopar og bli med deg videre på reisen i livet. Flate elastiske skolisser er utrolig enkle å rengjøre og de slites ikke ut slik som vanlige stoffskolisser gjør. De vil heller ikke revne eller klusse seg. Enten du er en aktiv atlet på idrettsbanen eller en avlsappende turist på ferie - dette er i begge tilfeller uansett et par skolisser som aldri vil svikte deg. Og de samme skolissene kan brukes igjen og igjen - i flere ulike sko. Her snakker vi nemlig en holdbarhet fra aller øverste hylle.  

  Din farge og din stil i perfekte lisser.

  Turkis i kombinasjon med blått resulterer altså i denne fantastiske fargen, turkisblått. Dette er en virkelig strålende farge som er bare absolutt helt unik. Denne fargen og denne stilen i form av disse helt enestående skolissene, har superkrefter nok til å kunne forvandle selv verdens aller mest kjedelige sko - om til et skopar for superstjerner. 


  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på.
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt! 
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene. 
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden. 
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger. 
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale