• Elastiske Flate Sjokkrosa Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Flate elastiske sjokkrosa skolisser uten knyting gjør sko til slip-ons på et blunk.

  Hvis du ønsker at dine sko skal se fantastiske ut, men er ikke så gira på det å knyte og løsne på skolisser hele dagen lang? Vel, da ble flate elastiske sjokkrosa skolisser uten knyting spesifikt laget for nettopp deg. Uansett hvilken skotype det dreier seg om (bortsett fra høye støvler), så vil disse lissene lett passe til alt og alle. De skiftes også lett ut med ditt gamle lissepar, dette gjøres nemlig på null komma niks. Så fort du har tredd dine nye lisser igjennom skoenes lissehull, så har du rett og slett fått deg et helt nytt skopar, som da vil ha blitt forvandlet til et par slip-ons. Aldri noensinne mer vil du behøve å knyte skolisser igjen! 

  Sikker passform med elastisk komfort.

  Den faste -men komfortable 130% strekkbarheten som disse elastiske skolissene tilbyr, vil sørge for mer tid og mindre forstyrrelser i din hverdag. Det spiller ingen rolle hvilken livsstil du har, når man slipper flere ganger til dagen å knyte samt løsne på skolisser - selvsagt vil dette da gjøre en merkbar forskjell i ditt liv! Hvis du er ofte ute på joggeturer, da vil du bli utrolig positivt overrasket over hvordan disse skolissene beholder en slik sikker og komfortabel passform til enhver tid. Barn, unge, voksne og eldre vil elske hvor mye raskere og mer behagelig alt blir med disse skolissene på, så hvorfor ikke da likegodt kjøpe et par til hele familien?

  Lissenes holdbarhet overgår skoenes levetid - Det kan vi garantere.

  Det elastiske materiale som disse skolissene er laget fra, gjør at lissene får en holdbarhet som er bedre enn vanlig stoff og skinn/lær. Derfor kan vi garantere at disse skolissene har en holdbarhet som vil overgå skoenes levetid, uansett hvilken skotype det dreier seg om. Hvis disse skolissene allikevel på et mirakuløst vis skulle bli ødelagt, da sender vi deg et nytt lissepar - helt gratis. Det er såpass trygge vi er på holdbarheten til våre skolisser. 

  Designet for å gjøre skoene iøynefallende sjokkrosa.

  Våre skolisser har her et skikkelig flatt design, og det er nettopp dette som gjør at dine sko vil virke ordentlig sjokkrosa - selvom resten av skoenes farge er f.eks. hvit eller svart. Og dette er selvsagt perfekte nyheter for både litt mer kjedelig sko, så vel som til sko som allerede har noe sjokkrosa i sitt design. Kort fortalt, hvis du er på utkikk etter markedets beste skolisser uten knyting - da har du funnet dem her hos oss. Det eneste spørsmålet som gjenstår er; "Har disse skolissene den rette fargen for deg?" - Ja, det synes vi også. 

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på. 
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt! 
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene. 
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden. 
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger. 
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale