• Elastiske Flate Lysegrå Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Lei av å knyte sko? Du er ikke alene.

  Vi har lagt til skolisser uten knyting i vårt utvalg - vi er nemlig lei av å knyte sko også! Det er bortkastet tid, og å bøye seg ned hele tiden er ikke godt for ryggen. Ettersom disse skolissene ikke har noe som helst av overflødige lisser, betyr dette at de heller ikke løser seg opp igjen. Dermed trenger du bare å knyte disse skolissene kun 1 gang. Etter dette, har skoene dine blitt til slip-ons for resten av deres levetid. 

  Den beste måten å bruke en nøytral farge på.

  Lysegrått går sammen med alle farger. Derfor er også lysegrå blant de tryggeste fargene man kan velge når man skal skreddersy sine sneakers. Men lysegråe skolisser uten knyting tilbyr til og med på enda mer stil ved eliminere alt som heter overflødige lisser. Alt du trenger å gjøre er å tre skolissene innpå skoene, stramme godt til, klippe av overflødige lisser, sette på plass låser - og vipps, så er du mer klar enn noen gang før! 

  En pakke med alt du trenger.

  Det er ingenting som heter "Legg til ekstra" hos oss nå det gjelder disse skolissene. Alt man trenger kommer inkludert i pakken. 2 ekstra lange skolisser, og 4 låser man kan stole på. 

  Hvorfor velge lysegrå lisser uten knyting fra FeetUnique?

  Du ser nå på skolisser av høyeste kvalitet - til den beste prislappen markedet har å tilby. Som kunde ønsker man å få nøyaktig hva man ser på bildet. Og som en bestillende kunde her, ønsker man også at disse skolissene uten knyting fungerer ypperlig i hverdagen. Vel, du får begge deler når du bestiller hos FeetUnique. 100% fornøyd garanti.
  Skriv omtale