• Elastiske Flate Lysebrun Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Du er offisielt ferdig med å knyte skolisser. 

  Hvis det tar 10 sekunder å knyte skolisser og 10 sekunder å løsne dem igjen hver dag - det tilsvarer over 2 timer i året!? Ta tilbake tiden din. Kjøp deg skolisser uten knyting hos FeetUnique. Ikke bare har vi strålende priser og gratis frakt, vi har også det beste fargeutvalget - lysebrunt inkludert. Bestill i dag.

  Er du klar for å aldri mer knyte skolisser igjen?

  Å installere skolisser uten knyting  er en enkel prosess som har 3 trinn. Trinn 1, tre lissene innpå skoene og stram dem godt. Trinn 2, klipp av overflødige lisser - her er det ingen behov for sløyfe. Trinn 3, sett på låsene. Når du har gjort alt dette, kan du bare skli føttene innpå hva som nå har blit komfortable slip-ons.

  Hva er inkludert i bestillingen?

  Inkludert i bestillingen din vil det være 1 par av ekstra lange lysebrune skolisser uten knyting. Dermed vil lissene kunne passe all sko, uansett skostørrelse. 4 låser er også inkludert. Dette betyr at du har alt du trenger for å installere dine skolisser uten knyting her i denne pakken. 

  Hvorfor velge FeetUnique?

  Vi er et team som virkelig bryr oss om våre kunder. Derfor tilbyr vi en 100% fornøyd garanti. Enkelt og greit, hvis du ikke er fullstendig fornøyd med dine lysebrune skolisser uten knyting - gir vi deg pengene tilbake, og du trenger ikke engang å sende skolissene tilbake. Hva har du å tape? Bestill i dag!
  Skriv omtale